Litera A

#prospect #medicament

Alergim a, fiole

Prospect Alergim a, fiole

Ce este Alergim A, fiole si pentru ce se utilizeaza

Indicatii

Fiind un produs biologic cu rol in supresarea anticorpilor de tip ige, Alergim A este recomandat in terapia sindroamelor alergice cauzate de acarianul Dermatophagoides pteronyssinus. Se poate administra si in continuarea unui tratament de hipersensibilizare, in caz de insucces al acestuia.

Mod de administrare

Produsul se administreaza in injectii subcutanate. Administrarea pe cale intravenoasa este interzisa. Se administreaza de 4 ori cate o fiola la interval de 10 zile si se continua cu cate o fiola la interval de o luna, timp de 12-18 luni. Se recomanda ca administrarea produsului sa se faca numai in unitati sanitare.

Atentionari si precautii

Contraindicatii Nu se recomanda administrarea Alergim A femeilor in timpul sarcinii si in perioada de alaptare.

Reactii adverse posibile

Uneori poate aparea o usoara reactie la locul inocularii, fapt ce nu va impiedica continuarea tratamentului.

Compozitie
Alergim A este un produs biologic cu activitate antialergica in sindroamele determinate de alergenele continute in structura acarianului Dermatophagoides pteronyssinus; el este preparat din gamaglobuline umane specifice, obtinute din plasma umana individual controlata din punct de vedere al aghbs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1-2 si un extract total de Dermatophagoides pteronyssinus.
Aspect: lichid limpede, incolor sau usor galbui. Se livreaza in cutii cu 5 fiole de 1 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea