Proiecte speciale

#castiga asigurare #concurs generali #completa plus #generali

Se ofera o asigurare de casa gratuit. Primesti?

Cum e sa nu dai nimic, dar sa primesti in schimb totul? E bine, evident! La Generali ai ocazia acum sa castigi o asigurare gratuita pentru locuinta ta. Trebuie doar sa participi la concursul organizat de acasa.ro si sa astepti cuminte tragerea la sorti.
 

Asigurarea de locuinta obligatorie te protejeaza in caz de inundatii naturale, alunecari de teren si cutremur in limita a 20.000 de euro. Asigurarea de locuinta facultativa te protejeaza de mult mai multecazuri: de la furt, la incendiu sau catastrofe naturale. Astea inseamna ca atunci cand ai o asigurare completa a locuintei poti sa pui linistit capul pe perna pentru ca nu mai ai niciun fel de griji cu privire la siguranta locuintei tale.

La Generali ai la dispozitie un pachet complet de riscuri asigurate, prin care poti uita de orice problema. Mai mult, Polita Completa Plus include si raspunderea civila a familiei si o serie de alte riscuri aditionale, cum ar fi despagubiri pentru anularea plecarii in calatorie din cauza producerii unui eveniment asigurat sau acoperirea cheltuielilor de cazare provizorie la alta locatie pana la refacerea imobilului.

Suna interesant, nu? Cu siguranta, oricine isi doreste un trai fara griji, iar asigurarea locuintei iti ofera tocmai linistea de care ai nevoie. Vestea si mai buna este ca, de acum, poti castiga gratuit asigurarea completa a locuintei de la Generali. Pentru asta trebuie insa sa participi la concurs.

Acasa Media SRL organizeaza un concurs care are ca premiu tocmai o polita de asigurare de la Generali Completa Plus.

Daca ai implinit 18 ani pana la data de 1 noiembrie 2016 si esti persoana fizica romana, atunci te poti inscrie in competitie. Acceseaza pagina de Concurs Generali de pe site-ul acasa.ro si raspunde corect la cele patru intrebari care iti sunt adresate. Accepta Regulamentul Concursului, completeaza apoi cu date valide formularul de inscriere in concurs si asteapta tragerea la sorti care va avea loc pe 3 ianuarie 2017. Castigatorul va fi desemnat in mod aleatoriu, astfel ca ai toate sansele sa fii tu cel care obtine gratuit polita de asigurare a locuintei Completa Plus de la Generali.

Si pentru ca stii bine ca paza buna trece primejdia rea, atunci nu mai ezita si intra in concurs. Chiar daca nu castigi asigurarea gratuita, merita sa iei in calcul incheierea unei polite pentru locuinta la Generali. Oferta este extrem de generoasa, iar produsele au fost gandite asa incat sa acopere cam orice rau s-ar putea intampla casei tale. Gandeste-te la siguranta ta si a celor dragi tie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele