Proiecte speciale

#provocareabloggerilor #bloggeri #provocare #premii

Răspunde la #provocareabloggerilor și câștigă premii mari

Pasiunea pentru scris te-a determinat să îți creezi un blog? Ai descoperit că prin intermediul blogului poți câștiga premii interesante? Perfect. Dacă ești blogger pasionat de ceea ce faci, cu siguranță îți place să abordezi în articole subiecte diverse. Dacă ești și un fan înfocat al provocărilor de tot felul, ne-am propus să te provocăm.

Răspunde la #provocareabloggerilor și ai șansa să câștigi premii mari. Ce este #provocareabloggerilor? Este o campanie organizată de Oblyo Digital Agency împreună cu eBloguri.ro, cu scopul de a sprijini companiile în interacțiunea cu bloggerii.

Oblyo Digital Agency își dorește să ajute bloggerii să cunoască cât mai bine mediul de afaceri din România, iar companiile să beneficieze de creșterea vizibilității brandului și a poziției în motoarele de căutare.

Alătură-te și tu #ProvocăriiBloggerilor și scoate la lumină talentul și creativitatea care se ascund în tine. Arată-le tuturor ceea ce ești în stare să faci și profită de șansa de a câștiga premii consistente.

#ProvocareaBloggerilor îți dă oportunitatea de a scrie articole creative pe diferite subiecte. Așadar, implică-te și tu în campanii cu premii extrem de atractive. Fă-te cunoscut participând la:

#Provocarea #1 Campania eBloguri.ro în colaborare cu BIGG.ro. Răspunde la întrebarea: „Cum să începi o aventură antreprenorială?” și poți câștiga unul dintre cele patru premii puse la bataie de BIGG.ro.

 

Bigg.ro

Cine este BIGG.ro?

BIGG.ro este o platforma B2B (Business to Business) care își propune să vină în sprijinul celor care vor să înceapă o afacere sau să-i ajute la dezvoltarea celor existente. Această platformă conectează furnizorii de servicii și produse din România cu potențiali clienți care vor să descopere cele mai bune oferte și oportunități.

Premii puse la bătaie:

Premiul 1: voucher de 2000 ron la eMag

Premiul 2: voucher de 1300 ron la eMag

Premiul 3: voucher de 1000 ron la eMag

Premiul 4: voucher de 500 ron la eMag

 

 

 

#Provocarea #2 Campania eBloguri în colaborare cu Rafturionline.ro.

Rafturionline.ro

Răspunsul la următoarea provocarea: ” Rolul amenajării eficiente a unui magazin cu ajutorul Rafturionline.ro”, îți poate aduce unul dintre premiile de mai jos:

Premiul 1: voucher de 1000 ron la eMag

Premiul 2: voucher de 300 ron la eMag

Premiile sunt oferite de Rafturionline.ro, magazinul online deținut de compania Frameworks SRL, care comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine, mobilier comercial etc.

 

 

#Provocarea # 3 Campania eBloguri în colaborare cu Inchiriazamoscraciun.ro.

Moș Crăciun, Super Eroul copilăriei tuturor, moșul cel cu barbă albă naturală pe care cu toții îl așteptăm în seara de Crăciun se află de această dată în prim planul unei provocări de poveste.

inchiriazamoscraciun.ro
 

Povestea de succes numită Inchiriazamoscraciun.ro reprezintă un cumul de peste 10 ani de experiență, 30 de Moși cu barbă naturală (fiecare cu costumul croit pentru el de un designer și cu calendarul lui pe site) & aprox. 30 de persoane, 30 de mașini.

Toate acestea fac posibilă o provocare cu patru teme interesante și premii pe măsură. Așadar, scrie un articol pe una dintre următoarele teme:

Inchiriazamoscraciun.ro – locul unde nu vei găsi niște domni simpatici deghizați în Moș Crăciun de Sărbatori, ci niște Moși Crăciun deghizați în domni simpatici tot restul anului.

Inchiriazamoscraciun.ro – barbă naturală vs barbă artificială

Inchiriazamoscraciun.ro – Un Moș Crăciun cu experiență vs rude / vecini / prieteni deghizați

Inchiriazamoscraciun.ro – 30 de Moși cu barbă naturală, la alegere, pentru Sărbatorile de Iarnă 2018

Și poți câștiga:

Premiul 1 – 1000 lei Voucher eMag

Premiul 2 – 400 lei Voucher eMag

 

 

 

 

#Provocarea #4 Campania eBloguri în
colaborare cu Case Mexi.


CaseMexi.ro

De ce merită să ne construim o casă pe structură metalică?” “Tradițional , lemn sau casă pe structura metalică, care este soluția perfectă?” „De ce sa apelezi la Case Mexi pentru o casă pe structura metalică?”.

Te provocăm să răspunzi la una dintre aceste întrebări și să câștigi unul dintre următoarele două premii oferite de CaseMexi.ro:

Premiul 1 – 300 euro voucher Emag

Premiul 2 – 200 euro voucher Emag

CaseMexi.ro, sponsorul acestei campanii, este o divizie a Mexi Group, cu experiență de peste 18 ani în domeniul construcțiilor, care  oferă tuturor celor interesați, case construite pe structură metalică ușoară.

 

 

 

 

#Provocarea #5 Campania eBloguri în colaborare cu Oblyo Digital Agency.

Oblyo.ro

 

 

Scrie un articol respectând următoarea temă: ” Cea mai mare provocare la care ați răspuns de când v-ați creat blogul”, și poți câștiga unul dintre cele două premii atractive:

Premiul 1: voucher de 1000 ron la eMag

Premiul 2: voucher de 300 ron la eMag

Intră în #provocareabloggerilor organizată de Oblyo Digital Agency împreună cu eBloguri.ro, arată tuturor cât de creativ poți fi și câștigă premii pe măsura creativității tale!

Mult succes îți dorim

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele