Proiecte speciale

#magazin mobila #lems #voucher cadou #premiu #mobilier #concurs

Mobileaza-ti ieftin casa! Razuieste si descopera voucherul Lem’s!

A venit vara si asa cum tu ai dreptul la o vacanta relaxanta, dupa care sa revii cu forte proaspete, si casa ta merita o improspatare. Si cum ai putea sa o faci decat cumparand cateva piese noi de mobilier. Lem’s iti ofera acum ocazia sa economisesti bani pentru vacanta cu ajutorul voucherelor cadou pentru mobilier!

N-ai primit niciodata bani mai simplu ca acum! Concursul, organizat de Lem’s si S.C. Acasa Media S.R.L., se numeste „Razuieste si descopera voucherul Lem’s!”. Ceea ce tu trebuie sa faci tu este extrem de simplu: acceseaza pagina de concurs si razuieste un voucher pentru a descoperi valoarea pe care o poate castiga prin tragere la sorti. Ai sansa sa castigi pana la 1.000 de lei sub forma unui voucher pe care sa il folosesti pentru a achizitiona orice iti doresti din magazinele Lem’s.

E important sa stii ca trebuie sa iti lasi datele valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, apoi sa astepti tragerea la sorti care va avea loc pe 11 iulie 2016, a doua zi dupa incheierea concursului. Desemnarea castigatorului se face in mod aleatoriu. Premiul consta, dupa cum spuneam, intr-un voucher in magazinele Lem’s a carui valoare va fi egala cu suma razuita.

La concurs poate participa orice vizitator al site-urilor infoturism.ro si acasa.ro care a implinit varsta de 18 pana la data inceperii concursului – 14 iunie 2016 – si care are domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Acasa Media S.R.L., a sotilor si rudelor pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs. O conditie esentiala este sa fie de acord cu regulamentul concursului.

Premiul este oferit de catre S.C. LEMET S.R.L. Castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Castigatorul isi va revendica premiul in 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii e-mailului, altfel pierde orice drept asupra premiului castigat. Trebuie sa stii insa ca nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

Nu e dificil deloc. Probabil ca cea mai grea va fi asteptarea pana la finalizarea competitiei, dar cand te gandesti ca ai putea castiga 1.000 de lei fara sa faci nimic marita, nu-i asa?

Pana atunci, viziteaza site-ul lemet.ro si pentru a identifica zeci de piese de mobilier, de la sufragerii, bucatarii, dormitoare, mobila pentru hol sau pentru birou aflate acum intr-o perioada de promotii care ofera reduceri de pana la 45%. Iar daca mai si castigi cuponul in urma concursului, deja ai ocazia sa iti redecorezi cel putin o incapere atat de ieftin incat sa ramai si cu bani de concediu.

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele