Proiecte speciale

#magazin mobila #lems #masuta cafea #mobilier living #premiu #concurs

Ghicitoarea care iti aduce ca premiu o masuta de cafea. Intra acum in concurs!

Trei intrebari la care trebuie sa gasesti raspunsul corect si poti intra in posesia unei masute de cafea foarte moderna oferita de Lem’s. Intrebarile sunt atat de simple incat sansa sa intri in concurs este extrem de mare. De aici pana la a fi castigator e doar un pas.

 

Lem’s lanseaza incepand de astazi un concurs care se va desfasura pe durata unei luni intregi, mai exact pana pe 15 noiembrie. E, de fapt, un fel de joc in urma caruia ai ocazia sa primesti cadou una dintre cele doua masute de cafea puse la bataie.

Pentru ca e toamna si e vremea reducerilor, Lem’s taie preturile, iar tu esti invitat sa intuiesti care este valoarea reducerii unor piese de mobilier. Concursul se numeste „Ghiceste reducerea” iar daca rezolvi corect un quiz format din trei intrebari, ai intrat automat in concurs. Iti lasi datele de contact – numele si e-mailul – si esti inscris la tragerea la sorti.

Premiile oferite sunt doua masute de cafea.

Masuta de cafea Cubic are 45 de centimetri inaltime si este realizata din pal melaminat cu finisaj stejar wenge. Are forma patrata, iar designul sau este foarte modern. Masuta este prevazuta cu spatii care se pot transforma foarte simplu in suport pentru carti sau pentru accesorii.

Masuta de cafea Vento este si ea la fel de moderna, fiind o combinatie sic de pal, sticla si metal. Are 44 de centimetri inaltime si forma dreptunghiulara. Suportul sau este realizat din pal wenge. Masa are doua blaturi, cel inferior fiind din sticla securizata mata, iar cel superior din sticla securizata transparenta. Legatura dintre cele doua blaturi este realizata prin piloni metalici.

Asadar, una dintre acestea poate fi a ta extrem de simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in concursul Lem’s si sa raspunzi corect la toate cele trei intrebari. Pe data de 16 noiembrie, adica a doua zi dupa incheierea concursului, vor fi desemnati cei doi castigatori in urma unei extrageri aleatorii.

Reduceri de pana la 30%

La Lem’s a inceput luna reducerilor. Pana pe 15 noiembrie, zeci de produse de mobilier au preturile taiate cu pana la 30%. Asadar, acum este momentul sa iti mobiliezi casa ori sa inlocuiesti mobilierul vechi cu unul nou, ultra modern. Spre exemplu, poti achizitiona mobilier pentru living cu doar 1.229 de lei, intrucat Lem’s a taiat nu mai putin de 530 de lei din pret. Si, de ce nu, cu banii economisiti iti poti cumpara alte piese aflate acum la reducere.

Intra pe site-ul Lem’s si consulta cataloagele de reduceri pentru a-ti face inca de acasa lista de cumparaturi. Lem’s are cea mai mare retea de magazine din tara, asa ca nu va fi greu sa gasesti cel putin o reprezentanta in orasul tau.

Primul castigator al concursului este: Ioan Dan Grigoras! Felicitari!

A mai ramas o masuta! O vrei?

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele