Proiecte speciale

#companie taxi #uber taxi #sofer uber #uber #taximetrist

Devino sofer partener Uber si castiga bani usor in timpul liber

Uber, compania de tehnologie americana care a dezvoltat o aplicatie de ridesharing, prezenta de un an si in Romania, te invita sa ii devii partener. Poti deveni foarte usor sofer partener Uber si, odata calificat, obtii pana la 1500 lei bonus la inscriere.

Uber si Acasa.ro lanseaza un proiect prin intermediul caruia ai sansa acum sa lucrezi in Bucuresti ca sofer partener utilizand platforma Uber.

Este foarte simplu. Tot ce trebuie sa faci este sa iti depui candidatura prin intermediul unui quiz cu cateva intrebari. Raspunde corect la ele si, daca indeplinesti conditiile stipulate, vei fi contactat de reprezentantii companiei. Uber ofera pentru fiecare sofer partener calificat 1500 de lei drept bonus de inceput de drum. 

Perioada desfasurarii proiectului este 29 februarie-5 mai. Asadar, inscrie-te cat mai rapid in competitia Uber pentru a face bani in timpul liber! Parteneriatele sunt valabile doar pentru soferii dispusi sa activeze pe raza municipiului Bucuresti.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Uber s-a lansat oficial in Bucuresti pe 25 februarie 2015. De atunci, compania a atras din ce in ce mai multi soferi parteneri bucuresteni dornici sa isi rotunjeasca veniturile proprii prin intermediul acestui serviciu care faciliteaza transportul urban.

Prin intermediul aplicatiei Uber pentru soferi parteneri, disponibila in Romania pentru dispozitivele de tip smartphone, orice sofer care indeplineste conditiile Uber isi poate imparti masina si costurile cu o alta persoana din aplicatia Uber varianta pentru pasageri.

Practic, pentru a devenit sofer partener Uber trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

In primul rand, sa detii un cazier judiciar curat, adica prin care sa dovedesti ca nu ai comis niciun fel de infractiune. Mai ai nevoie si de un cazier auto obtinut de la Politia Rutiera, dovada ca nu ai comis niciun fel de contraventie pe sosele.

O conditie esentiala este sa ai peste 21 de ani, apoi carnetul de sofer trebuie sa il fi obtinut cu cel putin un an in urma, mai e nevoie sa detii o masina cu patru sau cinci usi, mai noua de 10 ani si care sa fi fost foarte bine ingrijita.

Cu alte cuvinte, nu este greu sa devii sofer partener Uber! Iar acum iti oferim sansa ca prin intermediul site-ului Acasa.ro sa ajungi mai usor la reprezentantii companiei pentru a te califica pe un post de sofer partener al companiei. Raspunde la intrebarile din quiz-ul nostru si primul pas l-ai facut deja. Succes!

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele