Proiecte speciale

#concurs acasa.ro #felicitari paste #concurs paste

Concurs: trimite felicitari de Paste si Iepurasul iti aduce premii fabuloase!

Da dovada de generozitate si Iepurasul te premiaza! Trimite-le prietenilor tai cele mai frumoase felicitari cu ocazia sarbatorilor pascale si intra in cursa pentru unul dintre cele cele 5 premii in valoare de 5850 lei puse la bataie de concursul Acasa.ro!

Acasa.ro isi rasplateste cititorii si ii premiaza in aceasta primavara pentru altruism. Tot ce trebuie sa faci este sa le urezi prietenilor "Sarbatori fericite!", trimitandu-le una dintre numeroasele felicitari virtuale puse la dispozitie prin intermediul concursului "Imparte bucurii".

Cum participi la concursul "Imparte bucurii!"

Concursul permite participarea tuturor persoanelor in varsta de peste 18 ani, care isi doresc ca urarile lor de Paste sa le aduca daruri frumoase de Iepuras.

Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi pagina oficiala a concursului, sa completezi campurile aferente cu datele tale personale si sa trimiti felicitari virtuale tuturor prietenilor tai.

Participantii care vor reusi sa trimita cele mai multe felicitari vor intra in posesia premiilor, conform regulamentului de concurs.

Care sunt premiile oferite de Acasa.ro si partenerii sai

Acasa.ro ii premiaza pe cei mai activi participanti la concursul "Imparte bucurii!", adica pe acei vizitatori care trimit cele mai multe felicitari de Paste prietenilor lor in perioada 9 - 21 aprilie 2014.

Premiile constau in vouchere in valoare de 5850 de lei, astfel: un voucher oferit de Parfumuri de Lux, unul pus la bataie de Coilprofil, un abonament pentru servicii de monitorizare si interventie rapida oferit de NEI Guard, un voucher pentru servicii medicale de la Clinica NEI Medica si o invitatie dubla la premiera filmului UIMITORUL OM-PAIANJEN 2 + Un pachet de produse promotionale UIMITORUL OM-PAIANJEN 2 oferit de Intercomfilm.

Descalificarea si anuntarea castigatorilor

Vor fi descalificate acele persoane care nu indeplinesc conditiile impuse prin regulament, conform acestuia. 

Concursul se desfasoara in perioada 9 - 21 aprilie 2014, iar castigatorii vor fi anuntati in termen de 4 zile de la desemnare, telefonic sau prin email.

Acasa.ro se obliga sa calculeze si sa vireze impozitele aferente pe premiile oferite. Mai multe detalii despre concursul "Imparte bucurii!" sunt disponiibile pe pagina oficiala a acestuia.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele