Proiecte speciale

#concurs felicitari #revelion #craciun #felicitari #concurs

CONCURS: Trimite felicitari celor dragi si castiga premii valoroase!

Fericirea transmisa de sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou se raspandeste rapid. Fa pe cineva fericit prin intermediul felicitarilor virtuale de pe site-ul acasa.ro si poti fi chiar tu fericitul castigator al unui important premiu oferit de partenerii campaniei.

Felicitari cu noroc

Alege urarea potrivita pentru fiecare dintre prietenii tai din multimea de felicitari personalizate pusa la dispozitie pe acasa.ro. Felicita cat mai multe persoane pentru a beneficia de mai multe sanse la castigarea unui premiu atractiv. Fericirea prietenilor tai se poate transforma intr-o bucurie si un cadou pentru tine. 

Premii atractive

Concursul " Fii si tu Mos craciun!" se desfasoara in perioada 22 decembrie-15 ianuarie, iar premiile sunt generoase, asa cum ii sta bine unui Mos Craciun veritabil. Poti fi incantat de moda semnata Dorin Negrau, de aroma deosebita a specialitatilor traditionale din Austria, poti sa cumperi ceva practic pentru locuinta ta sau te poti bucura de voucherele cadou oferite de partenerii concursului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa imparti fericire in jurul tau prin intermediul acasa.ro.

Traditional romanesc in fashionul online

Daca ai fost un Mos Craciun generos, fericirea raspandita in jur se poate intoarce la tine sub forma unui voucher cadou pentru achizitionarea unui singur produs in valoare de 900 de lei de pe negrau-shop.com. Nu uita sa dai si un like pe pagina de Facebook a creatorului de moda Dorin Negrau, singurul roman prezent in calendarul oficial al Saptamanei Modei de la New York.

Aroma Austriei

Castiga un rucsac cu delicioase produse traditionale din Austria oferit de ghidul tau - Austria.info. Prin intermediul site-ului poti sa descoperi noi tinuturi de vis, iti poti planifica si rezerva concediul dorit si poti explora cultura austriaca.

Da culoare vietii

Coloreaza-ti viata intr-un mod atractiv! Concursul " Fii si tu Mos craciun!" iti ofera sansa de a da o noua infatisare locuintei tale cu ajutorul produselor Emex disponibile in valoarea unui voucher de 100 de euro.

Fii practic

Alege tot ce iti trebuie pentru locuinta ta din magazinele Praktiker. Compania recompenseaza atentia pe care tu o dai celorlalti cu doua vouchere in valoare de 400 lei pe care le poti cheltui pe ce ai nevoie pentru casa ta. 

Fii in ton cu tehnologia

Mai multe felicitari in concursul acasa.ro inseamna si mai multe sanse de castig a unor gadgeturi moderne. Arsis rasplateste efortul tau cu un voucher de 500 de lei, suma pe care o poti cheltui pentru achizitionarea produselor dorite. 

Aer natural acasa

Da un aer natural locuintei tale cu ajutorul mobilierului si electrocasnicelor de la Naturlich. Compania te va rasplati cu un voucher de 500 de lei pentru felicitarile trimise celor dragi. Pe site-ul Naturlich.ro gasesti o multime de produse care vor schimba complet lookul casei tale, asa ca nu ezita sa profiti de sansa oferita!

Participa si TU la concurs!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele