Prieteni

#aniversari #cadouri

Trei ponturi pentru ca aniversarile sa nu te (mai) ia prin surprindere

In ultima perioada am constatat cu totii probabil faptul ca timpul este mereu pe fuga si pare ca nu ne mai ajunge sa facem nimic. Sarbatorile se succed cu o viteza uimitoare, cu multe alte evenimente interpuse, pe care le asteptam cu nerabdare si care trec pe nesimtite.

Cele mai multe evenimente din viata noastra sunt legate de oamenii care ne inconjoara. Sarbatorile le petrecem cu ei, aniversarile tot cu ei, evenimentele majore din viata noastra, tot cu ei. Si de cele mai multe ori aceste evenimente impun si oferirea de cadouri. De multe ori insa timpul ne preseaza si fie uitam ca se apropie ziua de nastere a unui prieten sau a unei rude, fie nu avem timp sa cumparam un cadou potrivit si luam ceva pe ultima suta de metri.

Eu va propun azi 3 idei de cadouri ce va pot scoate din incurcatura.

1. Obiecte personalizate. Potrivite si pentru a le achizitiona si oferi din partea firmei, dar si personal, aceste materiale promotionale de la Lexivo sunt o idee excelenta de a iesi din rutina vesnicelor daruri si sa oferi ceva nou si inedit. Poti alege un model din sutele de materiale promotionale existente si sa il personalizezi cu un mesaj general, care sa se potriveasca in orice situatie. De exemplu, poti lua seturi de scris sau rame foto pe care sa le imprimi cu un mesaj personal. Achizitionand mai multe odata le vei avea mereu in casa si le vei putea oferi la fel de bine de Paste, de ziua unui amic sau unui coleg de birou.

2. Bijuterii. Mai exact pandantive. Femeile sunt diferite si la fel si gusturile lor. Este greu sa alegi bijuterii care sa se potriveasca tuturor, cu atat mai mult cu cat dimensiunea variaza mult de la o persoana la alta. Pandantivele insa unt ideale. Orice femeie poarta un lantisor la gat, deci un pandantiv este ideal si il va purta cu siguranta. Pentru o nota de unicitate poti alege pandantive din sticla de Murano, care sunt disponibile in foarte multe culori si, in plus, nu exista doua la fel.

3. Cupoane de reduceri. De fapt, nu oferi cupoanele de reduceri, ci le urmaresti mereu. Facand asta cu regularitate, vei descoperi cele mai noi oferte si poti cumpara lucruri de calitate foarte buna la preturi foarte mici. Nu trebuie sa astepti sa vina saptamana cu evenimentul respectiv pentru a cumpara un cadou: il poti lua atunci cand este disponibil la un pret foarte bun. Anumite produse pot fi cumparate in avans si oferite atunci cand este nevoie. In aceasta categorie intra, spre exemplu, de la cosmetice la carti si de la obiecte de decor la accesorii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului