Prieteni

#idei de cadouri pentru femei #idei de cadouri pentru barbati #cadou special #cadou util #cadouri utile #cadou inedit #idei de cadou #idei cadouri

Cauti idei de cadouri deosebite? Iata o idee de cadou inedit, care sa ii foloseasca o viata intreaga...

Idei de cadouri? De cate ori ai vrut sa oferi un cadou special si nu te-a inspirat nimic din magazinele pe care le-ai vizitat? Un obiect sau o piesa vestimentara sunt trecatoare, dar oare nu exista si un altfel de cadou original, care sa nu isi piarda valoarea niciodata si, mai mult, sa ii fie cu adevarat folositor? Te-ai gandit vreodata sa ii oferi cadou un curs de formare profesionala intr-un domeniu la care pana acum doar a visat? O astfel de experienta de dezvoltare personala ramane cu tine toata viata, fiind o surpriza excelenta pentru cei dragi! In plus, ii vei da sansa sa isi urmeze pasiunea si sa inceapa, de ce nu, o noua cariera in domeniul mult visat.

Cum sa alegi cadoul perfect cand vorbim de cursuri de formare profesionala...

Tu cunosti cel mai bine persoana pe care vrei sa o surprinzi oferindu-i un cadou pe masura. Incearca sa ii descoperi pasiunile sau hobbyurile. Adesea, acestea se pot transforma foarte usor intr-o cariera sau o afacere de succes.

Orice persoana are pasiuni sau vise pe care nu a avut ocazia sau timpul sa le urmeze, dar i-au ramas intotdeauna in suflet. Atelierele ILBAH ne propune sa dam sansei o sansa oferind cadou cursurile sale autorizate pe domenii variate! Fie ca este vorba despre subiecte creative precum machiajul sau coafura sau despre arii care va pot ajuta in cariera precum Antreprenoriatul sau Relatiile Publice (PR), puteti gasi in cadrul centrului de calificare, un cadou potrivit pentru oricine si pentru orice ocazie, fie ca vorbim despre un cadou de majorat sau un cadou aniversar.

Atelierele ILBAH ofera cursuri de formare profesionala acreditate care pot reprezenta un start excelent in viata, dar si o sansa pentru cei care lucreaza deja si isi doresc o schimbare in cariera sau pur si simplu dezvoltarea unui hobby. Cursurile dureaza intre 2 saptamani si 8 luni de zile, acestea putand avea chiar mai multe module ce pot fi parcurse. Preturile sunt accesibile, existand chiar si posibilitatea de plata in rate (inclusiv prin Card Avantaj, Star BT, etc).

Exemple de cadouri in viziunea Atelierele ILBAH – Cursuri de Calificare si Formare Profesionala

Spre exemplu, cursurile de Contabilitate sau Resurse Umane poate fi o idee de cadou perfect pentru cineva care lucreaza deja intr-un domeniu economic si si-ar dori sa se specializeze.

Cursul de PR (Relatii Publice si Comunicare) sau cel de Antreprenoriat poate fi perfect pentru persoanele aflate la inceput de drum care doresc sa isi dezvolte propria afacere.

Cadou pentru persoanele active, cu simtul estetic dezvoltat? Ofera-i cadou unul din cursurile creative organizate de Atelierele ILBAH: Design Interior, Design Vestimentar, Croitorie, Decorator Floral, etc.

Voucherul Cadou Atelierele ILBAH

Indiferent de cursul cadou pe care il vei alege trebuie sa stii ca acesta poate fi oferit sub forma unui voucher personalizat pe care il poti darui persoanei dragi din viata ta. Voucherul Atelierele ILBAH este valabil pentru o perioada de un an de zile, timp in care “sarbatoritul“ isi poate alege tipul de program la care doreste sa participe in functie de timpul liber pe care il are la dispozitie.

Idei de cadouri pentru barbati

Ai nevoie de idei de cursuri cadou pentru el: Fotografie, Antreprenoriat, PR – Public Relations, Formator, Contabil, HR – Inspector Resurse Umane, Expert Accesare Fonduri, Frizerie, Masaj, etc..

Idei de cadouri pentru femei

Sugestiile Atelierele ILBAH de cadou pentru EA: Design Interior, Design Vestimentar, Stilism – Consiliere Vestimentara, Croitorie, Decorator Floral (Design Floral), Machiaj Profesional (Make-up), Cosmetica, Unghii False, Automachiaj, Extensii Gene, etc..

Design, Fashion, Beauty & Business! Vezi oferta completa de cursuri Atelierele ILBAH pe care le poti oferi cadou vizitand site-ul: www.ateliereleilbah.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii