Prieteni

# dezvaluire personalitate #personalitate #scris de mana

Ce spune scrisul de mana despre personalitatea ta

Modul in care scrii literele, liniutele sau buclele, inclinatia scrisului si multe alte lucruri, dezvaluie multe trasaturi ale personalitatii tale.

Marimea literelor

Personalitatile puternice tind sa scrie cu litere mari, in timp ce personalitatile timide, introvertite, prefera sa foloseasca literele mici. Scrierea cu litere de dimensiuni medii reliefeaza o capacitate puternica de concentrare.

Spatiile dintre cuvinte

Cei care lasa spatii mari intre cuvinte sunt cei liberi si independenti, in timp ce persoanele care apropie foarte mult cuvintele sunt cele care au nevoie de compania celor din jur. Cuvintele sunt extrem de apropiate, reliefeaza tendinta de a deveni sufocant.

Presiunea cu care sunt scrise literele

Presiunea mare sugereaza tensiune si furie, int imp ce presiunea moderata este un semn de angajament. O presiune mica sugereaza empatie si sensibilitate, dar poate fi si un semn de lipsa de vitalitate si energie.

Lizibilitatea semnaturii

Semnatura lizibila este un semne de increde in sine, in timp ce o semnatura ilizibila este marca unei persoane ascunse sau mai greu de citit.

Inclinatia scrisului

Inclinatia spre dreapta a scrisului de mana inseamna ca esti o fire sociabila si iti place sa te intalnesti si sa lucrezi cu oameni noi, in timp ce inclinatia in partea stanga reliefeaza faptul ca preferi sa singuratatea, fiind o fire rezervata si introspectiva. Daca inclinatia scrisului tau oscileaza, exista sanse mari sa minti.

Modul in care pui liniuta de la “t”

Litera “t” poate spune foarte multe despre tine. Daca liniua de la “t” este lunga, probabil esti o fire hotarata si entuziasta, cu tendinte spre incapatanare. Daca folosesti o cruce scurta, ai putea fi o persoana mai comoda si chiar lenesa. Daca linia este oblica, in sus, este foarte posibil sa fii o persoana cu multe obiective pe care le si duci la bun sfarsit. Daca liniuta este in jos este timpul sa lucrezi la stima de sine si la automotivatie.

Litera “l”

Un “l” larg si buclat sugereaza ca esti relaxat si spontan, in timp ce un “l” ingust sau micut poate fi un semn al faptului ca te simtit restrictionat.

Codita de la “y”

O bucla larga inseamna ca ai un cerc mare de prieteni, in timp ce o bucla zvelta sugereaza ca esti mai selectiv cu persoanele pe care le accepti in preajma ta. Un carlig scurt sugereaza ca esti o persoana consecventa, in timp ce un carlig lung poate sugera o persoana nesigura si oscilanta.

Literele sunt drepte sau rotunjite

Literele rotunjite semnaleaza creativitate si abilitate artistica, in timp ce literele drepte denota o persoana tehnica.

Viteza cu care scrii

Daca scrii repede, esti o fire nerabdatoare si nu iti place sa pierzi timpul, iar daca scrii incet, cu migala, esti o fire increzatoare si metodica.

Literele sunt conectate sau nu

Daca literele sunt conectate, este posibil sa fii o persoana logica si care isi bazeaza majoritatea deciziilor pe experienta si pe fapte. Daca literele nu sunt conectate, esti o fire plina de imaginatie, impulsiva si care isi bazeaza deciziile pe intuitie.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare