Poze prevenire raceli

Iata cele mai relevante poze despre prevenire raceli de pe acasa.ro

Cele mai citite despre prevenire raceli

Cum apare apa la plamani

Se intampla uneori ca o raceala netratata sa se transforme in pneumonie. Daca aceasta se agraveaza, apare apa la plamani, boala numita pleurezie. Pleurezia reprezinta inflamarea pleurei, membrana

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Tinctura de propolis - beneficii si utilizari

Propolisul este recunoscut ca fiind cel mai puternic antibiotic natural si se afla printre cele mai bune remedii naturiste, pentru o serie larga de afectiuni. Cu ajutorul tincturii de propolis, care este un produs la indemana oricui, se poate intari imunitatea, se pot trata raceli, anexite, cistite, dureri in gat, tuse uscata, hipertensiune sau infectii urinare.

Cele mai noi despre prevenire raceli

Atentie! Este invazie de capuse in Romania! Tot mai multi oameni ajung la spital din cauza acestor daunatori

Odata cu incalzirea vremii au aparut si capusele. Ciupitura acestor insecte este deosebit de periculoassa deoarece poate duce la transmiterea a diverse bacterii, paraziti si virusuri ce pot provoca boli grave, precum encefalita, boala Lyme sau febra hemoragica.

Adevarat sau fals? 10 mituri despre aparatele de aer conditionat

E bine sa stiti ca uneori nu se spun lucruri adevarate despre aparatele de aer conditionat. Explicatii pe larg.

Studiu! Un elev din doi este victima bullyingului. 4 elevi din 5 sunt martori la un astfel de eveniment

Un procent covarsitor de elevi - 81% - afirma ca au fost martori ai situatiilor de bullying in scoala unde invata, in vreme ce mai mult de un sfert - 28% - dintre respondenti afirma ca, in unitatea de invatamant pe care o frecventeaza, au asistat cu frecventa ridicata (des si foarte des) la astfel de situatii, arata datele celei mai recente anchete derulate de Salvati Copiii Romania (2022). Procentele sunt mai mari decat cele indicate de studiul Salvati Copiii din anul 2016, cand 73% dintre elevi au spus ca asistasera la astfel de situatii in scoala, iar frecventele ridicate fusesera indicate de 22,7% dintre respondenti. In acest context, Salvati Copiii Romania a extins programul de prevenire a actiunilor de bullying in gradinite si scoli, considerand ca intreaga comunitate poate sustine scolile, pentru a facilita functionarea grupurilor de actiune antibullying.