Cele mai citite despre plush

Recital Plush Festival Ensemble la ICR Londra

Stagiunea de concerte 2007-2008 a Societatii Enescu s-a incheiat joi 4 iulie cu un concert memorabil sustinut pe scena Institutului Cultural Roman din Londra de Ansamblul Plush.

Şase noi modele pentru toate categoriile de la Sony Ericsson

Sony Ericsson a prezentat noi telefoane mobile, unele cu design clasic, altele din gama Cyber-shot şi, nu în ultimul rand bine-cunoscutele terminale din familia Walkman. Sony Ericsson K200

Emily Browning, rol in pelicula "Plush"

Actrita Emily Browning, cunoscuta datorita filmelor "Sucker Punch" si "Sleeping Beauty" a fost aleasa sa interpreteze rolul principal in pelicula "Plush".

Cele mai noi despre plush

Londra, paralizata dupa moartea reginei

Londra, capitala Marii Britanii este paralizata. Oameni din toata Marea Britanie, dar si din alte colturi ale lumii, au venit pentru a-I aduce reginei un ultim omagiu.

Cum au distrus niste vedete "de carton" afacerea unei farmaciste. Procurorii au facut expertize, dar i-au ascultat si telefonul

In Romania s-a instituit o practica, hai sa o numim „economica”, desi nu are nicio legatura cu economia de piata adevarata. Ori de cate ori un brand romanesc incearca sa se ridice, sa scoata capul, sa incerce sa iasa si pe piata externa, imediat i se da in cap. Incepand cu mari firme autohtone de care s-a ales praful si pana la afaceri de familie care, cum au inceput sa aiba succes, li s-a dat in cap.

Social media: de la prieten la dusman. Situatia critica prin care a trecut o companie in urma unei campanii de dezinformare

Social media face parte deja din viata tuturor, fie ca ne place, fie ca nu. Poate sa fie un instrument incredibil de util, o rampa de lansare, o metoda de crestere a afacerilor, iar lista beneficiilor poate continua.