Plante de gradina

#craciun #cadou #cadouri craciun #gradinari #cadouri gradinari

Cadouri de Craciun perfecte pentru gradinari

Au mai ramas doar doua saptamani pana la sosirea Craciunului. Asadar, daca le-ai pregatit tuturor cadouri, insa nu stii inca ce sa ii cumperi mamei tale pasionate de gradinarit, venim in ajutorul tau cu cateva idei geniale de cadouri, perfecte pentru gradinari. Iata cateva dintre acestea:

1. Vasele din teracota

Pentru gradinari, un ghiveci inedit, unic, plin de originalitate cu care se poy mandri este intotdeauna bine-venit. Asadar, da o raita prin magazinele de antichitati sau cu specific si cumpara un vas de teracota special, plin de valoare, pe care sa nu il gasesti la orice supermarket sau magazine de specialitate. Vasele de teracota din Bangladesh sunt unele dintre cele mai ravnite si cautate de gradinari, asa ca un gradinar extrem de pasionat va fi extrem de multumit sa primeasca un astfel de ghiveci cu ocazia Sarbatorilor.

2. Manusi elegante pentru gradinarit

Orice femeie, chiar daca este pasionata de gradinarit, vrea sa isi pastreze totusi manichiura perfecta, asadar o pereche de manusi pentru gradinarit ar fi un cadou perfect de Craciun. Alege insa unele de calitate, din piele care sa absoarba transpiratia si sa fie detasabile pana la jumatatea bratului, pentru a oferi mai multa protectie impotriva zgarieturilor, intepaturilor sau a arsurilor solare.

3. Ambalaje elegante pentru seminte

Pentru ca sunt pasionate de frumos, persoanele pasionate de gradinarit vor fi foarte incantate sa primeasca in dar cateva ambalaje pentru seminte spectaculoase si foarte elegante. Acestea se gasesc, in general, la set, au un chenar pentru instructiuni si o eticheta pentru plante din plastic in interior.

4. Fasolea magica

Un alt cadou inedit care va fi extrem de apreciat de gradinari este fasolea magica. Setul de fasole magica contine cinci boabe, pe care, daca le pui in apa sau in sol, in mai putin de doua saptamani, pe ele vor aparea mesaje speciale, ori imagini surprinzatoare, care se extind pe masura ce boabele de fasole cresc.



Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare