Plante de gradina

#arbori #copaci #arbori ciudati

9 dintre cei mai ciudati arbori din lume

Multi copaci aflati in cele mai cunoscute locuri din lume te pot impresiona datorita infatisarii impunatoare, insa exista si o alta categorie de arbori care s-ar potrivi perfect pentru scenariul unui film de groaza. Cu forme ciudate, care te pot inspaimanta, majoritatea acestor copaci se afla in locuri mai putin accesibile. Iata cativa dintre cei mai ciudati copaci de pe planeta!


1. Copacul care tipa

Una dintre cele mai bizare forme ale unui copac este cea care iti da impresia ca arborele tipa. Copacul care tipa se gaseste in Hither Hills State Park, Montauk, New York.


2. Copacul meduza

Un alt copac care te-ar putea inspaimanta este cel de forma unei meduze.


3. Copacul desfigurat

Acest copac pare sa aiba forma unei fete umane desfigurata dupa un crunt accident, in care organele nu mai au aspectul normal, ci sunt total deformate.


4. Copacul vesel

Si copacii pot fi veseli, iar asta ne-o arata fotografia suprinsa de Mark Richardson, in care apare un copac care are imprimata forma unei fete pe trunchi.


5. Copacul razboinic

Copacul care are aspectul unui razboinic, Howling Banshee, este unul dintre cei mai inspaimantatori arbori de pe planeta.


6. Copacul infometat

O fotografie in care este surprins un copac care a crescut in jurul unei stanci poate fi usor asemanata cu imaginea unui urias care inghite un corp mic.


7. Copacul urias

Cu foarte multe crengi gata sa te cuprinda, copacul urias poate fi, cu usurinta, incadrat pe lista celor mai bizare forme de arbori din lume.


8. Copacul cruce

Acest copac infricosator se afla in cimitirul Mount Auburn in Cambridge. Pare chiar sa transmita un mesaj biblic, fiind pozitionat in forma de cruce, ramurile sale par sa se intinda deasupra intregului cimitir. Fondat in anul 1831, acest cimitir a fost martorul unor evenimente marcante din istorie.


9. Copacii sclavi

Unii copaci sunt maiestuosi, astfel iti este atrasa atentia datorita maretiei infatisarii, insa exista si o alta categorie, cei care par sa prezinte imaginea unui grup de sclavi.



Sursa foto: environmentalgraffiti.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului