Plante de gradina

#flori #mireasa # buchet mireasa #buchet flori #flori gradina #flori nunta

8 buchete de mireasa pe care le poti face din florile din gradina

Fiecare femeie isi doreste ca ziua nuntii sa fie perfecta, motiv pentru care se preocupa de toate amanuntele, mai mult sau mai putin importante. De la rochia de mireasa si pana la buchetul ales, totul trebuie sa arate impecabil. Iata cateva dintre cele mai frumoase buchete de mireasa realizate cu flori din gradina, din care te poti inspira pentru alegerea celui perfect pentru tine.


1. Buchet din bujori

Bujorii sunt flori de primavara, elegante si foarte parfumate. Aspectul luxuriant al bujorilor te va ajuta sa alcatuiesti un buchet minunat pentru ziua nuntii. Poti alege sa combini bujorii albi cu bujorii roz, iar rezultatul va fi uimitor.


2. Buchetul soarelui

Pentru un buchet in care sa predomine culoarea caldurii si a delicatetei poti opta pentru bujori, trandafiri si maci galbeni. Astfel, buchetul galben iti va insenina ziua.


3. Buchet din carciumarese

Un buchet frumos pe care il poti folosi in ziua nuntii este cel alcatuit din diferite tiputi de carciumarese. Impacheteaza buchetul intr-o tafta maro si realizeaza o funda din panglici roz sau portocalii si vei obtine un buchet simplu, dar incantator.


4. Buchet multicolor

Daca esti o persoana vesela si iubesti florile colorate, poti opta pentru un buchet alcatuit din flori rosii, portocalii, albe, dar si cateva frunze de feriga pentru a inveli frumos buchetul.


5. Buchet duo

Un buchet interesant pentru nunta este si cel alcatuit din doua culori. Asadar, poti alege sa folosesti flori albe si sa optezi pentru panglici portocalii, cu ajutorul carora sa legi buchetul.


6. Buchet din trandafiri galbeni

Diferitele modele de trandafiri te pot ajuta sa iti alcatuiesti un buchet de nunta minunat. Asadar, foloseste mai multe tipuri de trandafiri in diferite nuante de galben si vei obtine un buchet mare si cuceritor.


7. Buchet din orhidee

Orhideele albe sunt ideale pentru realizarea unui buchet de nunta uimitor. Langa acestea poti adauga cateva flori mai mici, pentru a aduce un strop de culoare aranjamentului.


8. Buchet rosu ca focul

Trandafirii, bujorii sau margaretele rosii sunt flori folosite pentru buchetele de nunta, in cazul in care vrei ca acestea sa fie speciale. Culoarea rosie simbolizeaza pasiunea si dorinta arzatoare. Astfel ca, poti opta pentru un buchet format din flori rosii care sa transmita iubirea ta pentru viitorul partener de viata.



Sursa foto: marthastewartweddings.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului