Plante de gradina

#plante care aduc noroc #trifoi #salvie #plante de gradina #trandafiri #stejar # bujori #iasomie

6 plante pe care trebuie sa le ai in gradina! Aduc noroc si bunastare!

Intotdeauna poti face ceva in plus pentru a atrage in viata ta mai mult noroc, bunastare, romantism si iubire. In timp ce in casa poti pune diferite obiecte norocoase, acelasi lucru il poti face si in gradina ta cu ajutorul unor plante care vor atrage doar lucruri pozitive. Descifreaza limbajul florilor, invata despre semnificatia acestora si a culorilor si aranjeaza-ti gradina, astfel incat sa atragi cat mai curand norocul si bunastarea in viata ta.

Iata ce plante nu ar trebui sa iti lipseasca din gradina de langa casa.

Trandafiri

Trandafirul este floarea dragostei si pasiunii, o definitie a romantismului in orice cultura. Despre trandafir se spune ca este floarea care atrage vindecare si noroc. In functie de culoarea aleasa, iti poti exprima sentimentele prin aceasta floare deosebit de frumoasa si delicata. Trandafirii rosii inseamna dragoste si pasiune, trandafirii albi inseamna puritate si respect, iar trandafirii galbeni inseamna fericire si bucurie. Nu te gandi ca trandafirii sunt demodati si sunt florile pe care doar in gradina bunicii le mai gasesti. Fa-le loc si la tine in gradina, pentru ca iti vor creste sansele sa atragi norocul si dragostea in viata ta.

Salvie

Salvia nu este doar o planta care iti va inmiresma gradina cu parfumul sau, salvia este o planta care te ajuta sa tii departe ghinionul si sa atragi in viata ta doar lucruri pozitive. Se spune ca daca arzi cateva frunze de salvie vei tine departe de casa ta spiritele rele, oamenii care nu iti vor neaparat binele si care te privesc de cele mai multe ori cu invidie. In acelasi timp, se spune ca salvia din gradina are puterea de a atrage mai multi bani.

Stejari

Stejarul este un copac apreciat, datorita semnificatiilor pe care acest arbore le are in multe culturi. Stejarul era considerat un copac sacru pentru Zeus, capetenia zeilor,in mitologia greaca. In mitologia nordica, stejaul era considerat sacru pentru Thor, zeul tunetului. In ziua de astazi, stejarul este simbolul puterii si rezistentei. Asadar, planteaza un stejar in gradina casei tale pentru a profita de toate beneficiile pe care le atrage.

Trifoi

Trifoiul cu patru foi este simbolul universal al norocului, dar la fel de bine poti planta in gradina si trifoiul cu trei foi, cel care face flori albe, acesta fiind mult mai usor de gasit. Oxalis este o alta planta asemanatoare trifoiului cu patru foi care poate avea rolul de talisman norocos, fie ca o plantezi in gradina sau in ghivece.

Bujori

Bujorul este floarea care te ajuta pe toate planurile. Aceasta floare superba, cu miros delicat, pe care o gasesti intr-o varietate de culori, este simbolul prosperitatii, norocului si bogatiei, dar benefic si pentru atragerea romantismului si o casnicie fericita.

Iasomie

Mirosul superb inconfundabil al iasomiei face ca aceasta floare sa se gaseasca in multe gradini. Se spune despre iasomie ca atrage dragostea si banii atunci cand creste in gradina. Asadar, nu ezita sa plantezi iasomie pentru a atrage lucrurile pozitive in viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului