Plante de apartament

#buchete flori #trandafiri #flori

Trandafirii, cele mai comandate flori din Romania

In topul celor mai populare buchete se afla buchetele de trandafiri, cate 5, 7, 9 sau 11 flori, rosii, albi, uneori chiar si din alte culori. Printre cele mai iubite aranjamente se numara creatiile floristilor care se regasesc pe site sub denumirea Vise colorate, Pasiune inocenta sau Dragoste nemarginita.

 

Toate acestea sunt aranjamente cu un aer romantic, fiind de cele mai multe ori daruite partenerei de viata, cu diferite ocazii, de la aniversarea casatoriei pana la ziua de nastere. De asemenea, colectiile periodice, de sezon, create de designerii nostri cu diferite ocazii si tematici au crescut in popularitate, mai ales ca ele se incadreaza in tendinte. De exemplu, pentru aceasta vara am pregatit, printre altele, colectia Pink Jungle, care duce cu gandul la vacante extice. Flori neobisnuite, combinate cu vedetele verii, culori vibrante, elemente care te duc cu gandul la verdeata luxurianta din jungla – acestea au fost principiile dupa care a fost creata aceasta colectie, a precizat Marina Popescu, director general Floria.ro.

Pentru a marca cei 9 ani de prezenta online, designerii au pregatit o colectie si o campanie speciala. Cele mai iubite flori din cei 9 ani de Floria.ro au fost stranse in buchete de cate 9 fire, in cele mai populare culori: rosu, roz, galben, alb, orange, violet. Toate aceste buchete beneficiaza de o reducere de 9%.

Cadouri spectaculoase

Aproape 4 milioane de flori au fost comandate si livrate prin intermediul florariei online Floria.ro care implineste astazi 9 ani de la lansare. Cele mai populare flori raman trandafirii, iar acestia, alaturi de zeci de alte flori, au ajuns atat in tara, cat si in strainatate, din Japonia pana in Dubai si din Filipine pana in Puerto Rico.

Peste 1.5 milioane de trandafiri, de toate culorile, dar in special rosii, au fost livrati in 9 ani de existenta a Floria.ro. In topul celor mai comandate flori se mai afla, la mare distanta insa, freziile, lalelele, minirosa, alstroemeria sau crinul peruvian, lisanthus, gerbera, crizantemele si irisii. Cel mai comandat aranjament a fost buchetul zilei, care este o creatie proprie Floria.ro si care, asa cum ii spune numele, este pregatit zilnic de designerii florali, din flori de sezon. Acest buchet a fost comandat de peste 11.000 de ori.

In cei 9 ani, cea mai spectaculoasa comanda, desi nu cea mai mare, a fost a unui client care a dorit sa-si surprinda partenera de viata cu 9 buchete de cate 101 trandafiri, o inima de trandafiri si o sampanie, care i-au fost livrate toate in aceeasi zi.  Cea mai mare valoare a unei comenzi facute de o persoana fizica a fost de 2.300 de euro, in timp ce cea mai mare comanda corporate s-a ridicat la 8.500 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului