Plante de apartament

#alegere plante de apartament #plante de apartament #plante

Top 5 cei mai cautati arbusti ornamentali. Ce tipuri de plante sa alegi atunci cand vrei sa iti decorezi casa

Plantele au rolul de a infrumuseta orice loc, reusind intotdeauna sa aduca pace si armonie. Daca iubesti natura si vrei sa te simti mai aproape de ea chiar si atunci cand esti acasa, cea mai buna solutie este sa amenajezi un spatiu verde in interiorul locuintei tale, cu ajutorul arbustilor ornamentali.

Acum este mult mai simplu decat crezi sa-i aduci casei tale un plus de prospetime si culoare! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi cativa arbusti ornamentali artificiali si sa ii plasezi in locuri strategice din casa. De ce artificiali? Pentru ca plantele de acest tip sunt rezistente, isi pastreaza aspectul impecabil si nu au nevoie de ingrijiri speciale. Te poti bucura de arbustii artificiali toata viata, fara sa fie nevoie sa scoti multi bani din buzunar pentru achizitionarea lor.

Iata care sunt cei mai cautati arbusti ornamentali:

1. Bonsai

Daca vrei sa restabilesti echilibrul in casa ta, atunci trebuie sa alegi un bonsai artificial. Acesta se numara printre cei mai cautati arbusti ornamentali pentru ca aduce liniste si energie pozitiva. In plus, se stie ca bonsaiul reuseste sa creeze o legatura spirituala cu proprietarul casei, deci te vei putea bucura de o adevarata conexiune cu natura.

In cazul in care te simti mereu obosita, alege un bonsai artificial si vei observa imediat cum ti se va schimba starea de spirit.

2. Maslin

Maslinul este un arbust ornamental indragit de persoanele care iubesc sa petreaca timpul in natura. Bucura-te de splendoarea unui maslin artificial la tine acasa cu ajutorul caruia poti crea un decor deosebit. Nu va fi nevoie sa il ingrijesti si, cu siguranta, te va uimi rezistenta sa atemporala. In plus, il poti aseza oriunde, deoarece se incadreaza perfect in orice decor.

3. Bambus

Bambusul este numit si "arborele de fier", fiind originar din Asia si avand o multime de semnificatii. Multe persoane considera ca acest arbust ornamental aduce noroc in casa. Prin urmare, daca iti doresti mai multa energie pozitiva, atunci il poti achizitiona cu incredere. Acest sortiment de arbusti ornamentali va aduce un plus de prospetime in locuinta ta si te vei putea bucura de un decor exotic.

4. Lamai

Lamaiul are o frumusete cuceritoare, fiind considerat un arbust vesnic verde. Avand in vedere ca ingrijirea unui lamai natural necesita pricepere, cea mai buna varianta este sa optezi pentru unul artificial. Atunci cand achizitionezi arbusti ornamentali artificiali, nu mai trebuie sa iti faci griji ca vor fi sensibili la frig. In plus, cu ajutorul unui lamai, spatiul personal va fi revitalizat si vei reusi sa creezi un decor mai vesel si mai colorat.

5. Ficus

Ficusul face parte din categoria arbusti ornamentali si poate fi integrat intr-un decor clasic si elegant. Il poti aseza in camera de zi, birou sau camera de oaspeti si va fi admirat de toti musafirii care vor trece pragul casei tale. In plus, daca alegi un ficus artificial, va fi suficient doar sa il stergi din cand in cand de praf, pentru ca el se va mentine la fel de frumos mereu.

Vrei sa descoperi si alti arbusti ornamentali? Magazinul LeafShop.ro iti pune la dispozitie o gama diversa de produse de inalta calitate. Achizitioneaza arbusti artificiali si creeaza o atmosfera revigoranta in locuinta ta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare