Plante de apartament

# plante bucatarie #ghivece #plante de apartament #plante aromatice

Plante si ghivece care dau viata oricarei bucatarii

Nimic nu se compara cu momentul in care gatesti o noua mancare si ii pui ierburi proaspete. Si care este cea mai buna forma de a le avea mereu la indemana? Poti sa le cresti chiar la tine in bucatarie pentru a le putea utiliza oricand.

Sau, daa doresti doar sa decorezi bucataria cu plante de interior si vrei sa o faci in stil mare, poti apela la treucuri care te vor ajuta sa obtii look-ul dorit. Iata noua ghivece superbe in care sa cresti plantele aromatice sau orice alte plante, pentru a-ti inveseli bucataria!

1. Suport pentru trei plante care atarna

Acest suport sustine cele trei plante pe care le adori, atarnandu-le de tavan intr-o forma moderna si interesanta, care aduce un plus de decor bucatariei tale! Astfel, le vei avea la indemana pe toate trei oricand!

2. Suport cu auto-udare a plantei

Acest suport este perfect pentru cei care nu au timp sa ude plantele. El are o parte transparenta care iti arata cat de multa apa mai are planta. Poti sa rupi frunze din ea pentru a o utiliza la mancare si ele vor creste la loc mereu!

3. Suport care se lipeste pe geam

Acest tip de suport iti elibereaza zona de jos a geamului, putand sa lipesti micul ghiveci de fereastra de la bucatarie. Astfel planta are indeajuns de multa lumina permanent, iar tu ai spatiu destul pentru alte obiecte.

4. Kit pentru interior de plantat in borcan

Forma cea mai simpla de a planta este aceea in orice recipient o planta. Se pot pune plante in borcan, existand chiar kit special pentru acest lucru, care vine cu plantele, cu borcanele si cu pamantul necesar.

5. Mica gradina de interior

Un suport din lemn in care sunt atarnate ghivece cu plante poate sa fie un decor extraordinar pentru bucatarie, putandu-l utiliza si pentru depozitare in partea superioara a blatului.

6. Suport de lemn de montat pe perete

Aceasta varianta este moderna si interesanta, aducand cu ea ideea de tablou din care cresc plante. De aceea este foarte de efect intr-o bucatarie jucausa si verde.

7. Suport care atarna de balustrada

Atunci cand exista balustrada la bucatarie sau la balconul din fata ei, atunci poate sa fie utilizat acest tip de suport pentru plante si ierburi pentru mancare. El ocupa foarte putin spatiu si ajuta vizual locul.

8. Kit pentru gradinarit interior

Daca esti acel gen de persoana care este cunoscuta pentru faptul ca isi lasa plantele sa moara de sete, atunci acest kit este perfect pentru tine. El te va ajuta sa te bucuri de plate cu efort minim. Practic, ele se pun intr-un sistem care are integrat un suport cu lumini LED care ajuta planta sa supravietuiasca si cu sistem de udare. Tot ce trebuie sa faci este sa il bagi in priza, iar plantele vor creste fara probleme.

9. Suport vertical de plante

In acest tip de suport din ciment stau mai multe plante suprapuse, aducand un plus de modernitate si verdeata bucatariei in care sunt puse. Ele sunt legate printr-un sistem creat astfel incat sa comunice. Bucataria va fi vesela si contemporana in acelasi timp cu aceasta varianta de sustinere a plantelor.

Surse foto: housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare