Plante de apartament

# plante magice # plante dorinte #plante

Plante care indeplinesc dorinte. Trebuie sa le ai in casa

 

Pe langa faptul ca sunt foarte frumoase si dau un aer de prospetime in intreaga casa, multe dintre plante au si puteri magice. Inca din cele mai stravechi timpuri se vorbea despre puterea uimitoare a unor flori.

Una dintre cele mai cunoscute plante cu puteri miraculoase este Spathiphyllum, cunoscuta in popor sub denumirea de fericirea femeii. Potrivit traditiei, aceasta planta atrage in casa sufletul tau pereche si indeplineste orice dorinta ascunsa. De asemenea, cum este o planta a intemeierii familiilor, se spune ca ea aduce si un copil in casa.

In ceea ce priveste mirtul, simbolul frumusetii, tineretii si fecioriei, se pare ca este planta care iti scoate in cale jumatatea.

Levantica este o alta planta care te poate ajuta sa iti gasesti jumatatea. Este bine sa o ai in casa daca iti doresti sa te casatoresti cat mai repede.

Despre orhidee se spune ca este floarea care ajuta sa treci peste orice obstacol intr-o relatie si este foarte buna pentru cuplurile care s-au certat si vor sa se impace.

Sute de mii de poeme au fost închinate trandafirului. În consecință, cine vrea să aibă parte de o iubire pasională, nu trebuie decât să aibă în casă trandafiri în miniatură.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului