Plante de apartament

#succes afacere #afacere #planta

Planta care va aduce succes afacerii tale. Unde trebuie sa o asezi

Plantele sunt noii membri ai familiei, asa ca iti prezentam o specie africana care te va cuceri prin frumusetea sa si care va atrage bani si noroc pentru afacerea ta, potrivit Feng Shui.

 

Vrei sa ai abundenta economica? Incearca acest ritual cu batul brazilian care te va ajuta sa atragi norocul chiar de la lansarea afacerii tale.

Ce este batul brazilian?

„Palo de agua” - un alt nume popular - este o planta tropicala, originara din Africa. Aceasta specie este foarte populara pentru decoratiunile interioare, cu toate acestea, are si multe beneficii energetice si chimice care au pozitionat-o ca element esential in case.

Aceasta specie este renumita pentru absorbtia umiditatii din mediu, purifica  aerul  si este legata de fericire. Este un element ideal pentru a imbunatati convietuirea atunci cand exista probleme, cu toate acestea, caracteristica sa este ca o amuleta pentru a atrage bani.

 Batul brazilian este considerat o planta norocoasa in Feng Shui si mai ales atunci cand atinge o inaltime considerabila. Va sugeram sa il plasati in nord-estul afacerii pentru a atrage succesul, pe langa bani, amintiti-va ca trebuie sa primeasca lumina indirecta, deoarece acest „copac al fericirii” - asa cum este cunoscut si - nu se bucura de razele soarelui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului