Plante de apartament

# buchete plante #aranjamente florale #plante de apartament #plante

Iti plac florile? 5 conturi de Instagram pe care sa le urmaresti

Iti plac florile? Atunci cu siguranta esti mereu in cautare de noi surse de inspiratie fie pentru creearea de aranjamente florale acasa, fie pentru a le fotografia sau chiar pentru a le creste in propria gradina.

Insa, in momentul in care stai la bloc si singurele flori care ajung in viata ta sunt cele in vaza, atunci nu iti ramane decat sa inveti cum sa creezi singur aranjamente uimitoare din orice tip de flori.

Asadar, daca esti fan al florilor, iata cinci conturi de Instagram pe care sa le urmaresti pentru inspiratie zilnica:

1. @trillefloral

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Springtime tablescape ✨

O postare distribuită de Trille Floral (@trillefloral) pe

 

Remarcabilele aranjamente de pe Trille Floral sunt create de Cara Fitch. Locuieste in Sydney, Australia, dar inspira o lume intreaga cu aranjamentele create de ea. Are mii de poze cu aranjamente florale, de toate culorile, din care sa te inspiri.

2. @floretflower

 

 

Erin Benzakein, persoana din spatele contului Floretflower, este fermier și florar în Washington. Pe contul acesteia vei gasi mii de fotografii cu flori frumoase și luxuriante. Contul ei este plin de câmpuri florale de vis, aranjamente superbe si buchete viu colorate. 

3. @theflowerhat

 

 

In spatele contului The Flower Hat (Pălăria de flori), se afla Julio, fermier florar, care participa la evenimente dedicate florilor si, in plus, este și educator în Bozeman, Montana. Contul său este colorat si fermecător, fiind perfect pentru a găsi inspirația de care ai nevoie.

4. @swallowsandsamsons

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The season of crispy bits and berries is here 🍂

O postare distribuită de Anna Potter (@swallowsanddamsons) pe

 

Swallows and Samsons este o mica florarie din Sheffield, Marea Britanie. Feedul lor este absolut încântător, romantic și uluitor. Arată cu adevărat perfectiunea unui buchet frumos aranjat. 

5. @flirtyfleurs

 

 

In spatele contului Flirty Fleurs se afla Alicia Swede. Este cea care fotografiaza flori si buchete superbe, din care te poti inspira pentru crearea propriilor buchete care vor fascina. Starea de spirit și culorile prezentate par să se schimbe odată cu anotimpurile, iar texturile neașteptate și tipurile de flori sunt toate legate frumos în fiecare fotografie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului