Plante de apartament

#flori #aranjamente flori #flori artificiale

Florile artificiale, o solutie practica pentru aranjamente superbe

Florile artificiale sunt la fel de frumoase precum cele naturale si, in plus, sunt mai ieftine si dureaza mai mult. Astfel, poti folosi flori artificiale pentru a lumina camerele casei, fara sa iti faci probleme ca trebuie sa le inlocuiesti, sa le schimbi apa sau sa le tii mereu langa fereastra.

Exista mai multe avantaje ale folosirii florilor artificiale in decorul casei. De exemplu, florile artificiale sunt potrivite pentru zonele in care sunt amplasate obiecte electronice, pe holul de la intrarea in camera si chiar in biroul de la serviciu. Florile vor arata mereu proaspete si elegante, luminand camerele, la fel ca cele naturale.

Aranjarea florilor artificiale este, de asemenea, importanta pentru a obtine un buchet incantator care sa atraga atentia si sa devina punctul central al incaperii. Iata cateva ponturi pentru a obtine aranjamente minunate din flori artificiale!


Aranjamente pentru casa

Pentru decorarea casei sau a biroului, florile artificiale pot fi frumos aranjate intr-un ghiveci sau intr-o vaza. Dimensiunea recipientelor trebuie sa fie proportionata cu cea a florilor. Asadar, alege prima data vasul in care sa realizezi aranjamentul, dupa care cumpara florile tale preferate. Poti alege trandafiri, floarea-soarelui, lalele, hortensii, dar si plante care sa completeze buchetul, precum ferigile, frunzele etc.



Pentru a obtine un buchet interesant, incepe prin aranjarea plantelor verzi pe marginea vasului ales, dupa care poti incepe sa aranjezi florile, in functie de culoare, marime si textura. Pentru un aspect cat mai proaspat, este indicat sa pastrezi o lejeritate intre flori. De asemenea, poti adauga plante verzi intre flori pentru a crea un frumos contrast.

Prin urmare, cu putina imaginatie si creativitate, poti obtine un arajament floral de invidiat din plante artificiale.


Aranajamente pentru evenimente

Desi nu reprezinta o optiune agreata de prea multa lume, buchetele din flori artificiale folosite la nunti pot fi extrem de practice. Acestea vor putea fi pastrate intreaga viata ca o amintire de la cea mai frumoasa zi a vietii.

De asemenea, si decoratiunile care se pun pe mesele invitatilor pot fi realizate tot din flori artificiale. Acestea nu vor arata diferite fata de florile naturale si vor completa frumos designul salonului in care va avea loc evenimentul.



Sursa foto: artificialflowersuk.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare