Plante de apartament

#trandafiri criogenati #trandafiri

Descopera acum noua colectie de trandafiri criogenati pentru o iubire eterna!

Toti isi doresc iubirea eterna, iubirea fara limite pentru care s-au scurs rauri de cerneala in incercarea de a o descrie cat mai bine, iubirea care a inspirat atat de multe filme. Aceasta iubire este cea neconditionata, in care partenerii sunt impreuna la bine si la greu, in care micile neintelegeri sunt depasite rapid si in care totul se imparte. Cand cineva ajunge sa cunoasca o asemenea iubire, isi da seama ca lucrurile materiale nu au nici o legatura cu dragostea adevarata. Ele sunt necesare traiului, nu legaturii dintre doua persoane.

 

Si cu toate acestea, singurele lucruri care pot avea legatura cu dragostea sunt florile. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au asociat florile cu notiunea de iubire. Exista zeci de legende in toata lumea despre flori aparute in urma unor batalii, despre culoarea anumitor flori care este rezultatul unei vraji, despre zei transformati in flori si asa mai departe. Pe langa tot acest aspect mistic, adevarul este ca florile au fost daruite dintotdeauna pentru a demonstra dragostea, recunostinta si admiratia.

Iar daca doriti sa daruiti flori speciale, flori care sa reziste trecerii timpului (la fel ca si dragostea voastra) va recomandam sa va indreptati atentia si spre noua colectie de trandafiri criogenati de la Maison d’Or. Sunt superbi, iar cativa dintre ei sunt editie limitata, asa ca puteti profita de ei doar o scurta perioada.

Trandafirii criogenati pot fi pastrati chiar si 25 de ani, daca respectati conditiile de depozitare. Spre deosebire de trandafirii clasici din buchete sau aranjamente florale, care inevitabil se vor usca dupa cateva zile. Astfel, trandafirii criogenati sunt ideali pentru a fi daruiti la o ocazie speciala, cum ar fi logodna, cadou de nunta, aniversarea casatoriei, nasterea unui copil si asa mai departe. Cu ajutorul trandafirilor criogenati, o sa va aduceti aminte de aceste momente importante de fiecare data cand o sa va uitati la ei. Iar in continuare o sa va prezentam cativa trandafiri superbi, pe care ii puteti comanda si voi.

Pentru nasterea sau botezul unui copil, puteti sa daruiti un Trandafir Criogenat Alb In Forma De Inima *Editie Limitata. Albul este culoarea care reprezinta puritatea si un nou inceput in viata, asa ca se potriveste perfect unor ocazii precum cele de mai sus. Cel mai mult probabil o sa va atraga si pe voi forma de inima a acestui trandafir.

Simbolul dragostei mature este si va fi intotdeauna trandafirul rosu. Asa ca va recomandam un Trandafir Criogenat Rosu In Cupola De Sticla Mare pentru a demonstra persoanei iubite cat de mult inseamna pentru dumneavostra.

Si pentru o ocazie cu adevarat speciala, care necesita un cadou pe masura, va recomandam Endless Purple Love, o cutie eleganta in forma de inima cu 26 de trandafiri criogenati de diferite culori si dimensiuni. Este un cadou care cu siguranta nu are nevoie de alte introduceri si care o sa ,,vorbeasca” in locul vostru.

Dupa cum puteti vedea, trandafirii criogenati arata incredibil si cu siguranta o sa va aminteasca sa pastrati vie dragostea si respectul, de fiecare data cand o sa va uitati la ei.

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului