Plante de apartament

#buchete flori #aranjamente flori #flori

Cu ce flori ne facem zilele mai frumoase?

Zilele speciale cu aranjamente florale de vis? Ce inseamna sa oferi compozitii si aranjamente florale in zilele speciale? Oferirea de flori este o arta intreaga care poate topi gheata neintelegerii, poate ajuta la declararea iubirii, sau poate cere iertare.

 

In florarii, deseori vedem cosuri cu flori gata facute in diferite culori, aranjamente florale cu diferite nuante ale petalelor, dar putini oameni stiu ce aranjamente florale sa ofere in zilele cu adevarat  speciale. Rareori este cerut un  aranjament floral de vis pentru zile speciale, ci, mai degraba, sunt cumparate buchete care plac cel mai mult celui care le cumpara, fara a gandi ce mesaj transmite.

Aranjamente speciale pentru toate ocaziile

Nu este un secret faptul ca nu poti oferi aranjamente florale identice unor persoane diferite. Compozitiile vor avea diferente semnificatii in functie de persoana, in functie de sex, fie barbat, fie femeie, si, de asemenea, in functie de o zi speciala, care poate fi zi de nastere, aniversare, nasterea unui copil, nunta etc.

De Ziua Indragostitilor, de 1 si de 8 martie, pot fi create aranjamente de vis, iar barbatii ar trebui sa tina cont de faptul ca cel putin designul buchetelor ar trebui sa fie diferit.

Un aranjament floral pentru logodna poate fi un cos cu flori realizat intr-o compozitie de vis, cu trandafiri rosii, albi sau roz si care corespunde momentului.

Pentru aniversarea anilor de casatorie, poti alege compozitii voluminoase, magnifice si de vis. Sunt potrivite cosuri cu lalele delicate, margarete infioratoare care simbolizeaza fidelitatea, alaturi de trandafiri magnifici. Pot fi, de asemenea, trandafiri rosii de vis, dar si florile preferate ale sotiei. Cu toate acestea, daca acesta este un eveniment important cu un numar mare de invitati, atunci compozitia ar trebui sa fie cu flori de lux, mare si solemna, folosind trandafiri eleganti, garoafe, crini sau crizanteme.

Cu cat este mai special evenimentul, cu atat mai atent trebuie sa fie abordata alegerea culorii.  Pentru o prima intalnire si pentru a crea cea mai buna impresie, sunt alese aranjamente florale din trandafiri rosii sau albi, sau combinatii de culori complementare.

Ce flori sa oferiti pentru a iesi in evidenta?

Originalitatea este intotdeauna o oportunitate de a iesi in evidenta din multime, de a deveni cineva special in ochii celorlalti. Este minunat sa fii considerat un original in societate. Chiar daca florile pe care le oferi sunt cele mai obisnuite, dar intr-o prezentare speciala, te fac sa iesi in evidenta. Un astfel de cadou este incantator si este potrivit in orice cadru, fie ca este vorba despre o cina romantica sau o aniversare. Preferatii femeilor sunt bujorii luxurianti aromati, iar daca ai un eveniment important, ar fi logic sa iesi in evidenta cu ei sau cu flori de sezon, cum ar fi lalele.

Buchete de bujori

Vrei sa surprinzi o doamna cu un cadou frumos si delicat? Daca da, atunci ofera-i un buchet de bujori. Frumusetea, splendoarea, harul si nobletea acestei flori il fac un cadou de bun venit pentru diferite sarbatori. Tonurile crem, roz pal si alb-zapada simbolizeaza puritatea, inocenta si sinceritatea. Pe baza acestui lucru, bujorii sunt potriviti pentru multe evenimente. De asemenea, poti iesi in evidenta cu un aranjament floral mai complex, dar pe baza de bujori. La o intalnire, de obicei, barbatii dau trandafiri. Fii creativ si arata ca nu esti ca restul. Iesi in evidenta cu bujori. Fata cu siguranta nu se asteapta sa vada in mainile tale un buchet de bujori cu muguri delicati. Cu  cat culoarea petalelor este mai saturata, cu atat energia florii este mai puternica. Bujorii rosii stralucitori, coral sau zmeura au o noblete imperiala, si vor deveni un cadou cu adevarat spectaculos.

Buchete de lalele

Cel mai stralucitor si mai frumos semn al primaverii, este un buchet de lalele in mainile unei fete zambitoare de pe strada. Nu este acesta un motiv pentru a comanda un buchet de lalele sau un aranjament floral cu lalele pentru sotie, mama, sora sau femeie iubita, mai ales ca o poti face atat de usor acum, dintr-o florarie online? Lalelele pot fi daruite fara niciun motiv, doar pentru ca oamenii iti sunt dragi. Un buchet de lalele poate spune multe - sentimente, dispozitie, dorinte ale tale. Principalul lucru este sa inveti limbajul florilor. Lalele rosii clasice sunt perfecte atat pentru o prima intalnire, cat si pentru o ocazie speciala. Aranjamentele din lalele rosii decoreaza sali de nunta si mese de evenimente. De asemenea, pot fi create  cele mai uimitoare si mai bogate compozitii din lalele orange, pe care le poti darui colegilor, cunoscutilor, sotiei etc. Este uimitor faptul ca lalele galbene sunt pline de soare si bucurie. Aceste flori frumoase si proaspete sunt soli ai primaverii si sunt perfecte pentru a fi daruite intr-un aranjament floral care sa te scoata in evidenta.

Cosuri cu flori

Un cos de flori este un cadou minunat pentru un partener de afaceri, un coleg, rude si prieteni. Daca alegi cosuri cu flori OkFlora, poti fi sigur ca acestea sunt create special pentru zile speciale. Aranjamentele in cosuri cu flori sunt aranjamente florale de vis si sunt perfecte pentru o aniversare, pentru decorarea salilor de nunta, a birourilor si a casei de sarbatori. Cosurile pot fi in orice dimensiune si pot fi create compozitii florale dintr-un singur tip de floare sau din flori diferite.

Cum putem sa trimitem asemenea flori cuiva drag?

In floraria online OkFlora poti comanda cosuri cu flori sau aranjamente florale, decorate in orice moduri. Una dintre optiunile potrivite pentru o zi speciala,  poate fi un cos cu flori sau o cutie de lux cu un  aranjament de vis. Din floraria online poti cumpara orice aranjament, deoarece aici vei gasi doar florari si designeri cu o vasta experienta in arta florilor. Pretul este intotdeauna unul decent si corect, determinat atat de compozitie, cat si de performanta acesteia.

Florarii de la OkFlora pot crea compozitii unice din bujori, lalele si nu numai, care cu siguranta te vor face sa iesi in evidenta. Alegerea moderna este impresionanta si le permite florarilor sa nu isi constranga imaginatia in compunerea buchetelor originale. Arta seductiei, bucuria surprizei care nu poate fi ascunsa, toate acestea merita efortul de a crea o compozitie eleganta din bujori sau din lalele. A fi original nu este usor, dar merita fiecare minut de efort, atunci cand vrei sa iesi in evidenta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului