Plante de apartament

#buchete de flori #flori ziua indragostitilor #ziua indragostitilor

Ce mesaj ascuns transmit florile pe care le oferi de Ziua Indragostitilor

Trandafirii rosii au fost intotdeauna asociati cu dragostea profunda de secole, iar in vremurile noastre mesajele pot fi chiar mai nuantate. La fel si buchetele de flori!

Traditia de a darui flori de Ziua Indragostitilor dateaza din secolul al XVII-lea, pe vremea domniei Regelui Charles al II-lea al Suediei. Totusi, in timpul unei expeditii in Persia, acesta a descoperit o noua arta: limbajul florilor. Acesta a dus curentul in Europa si ideea de a comunica prin intermediul florilor daruite s-a raspandit rapid.

Anul acesta, Floria introduce o colectie spectaculoasa de flori si cadouri care transmit mesaje. Astfel, alaturi de nelipsitii trandafiri rosii, designerii florali propun frezii violet care vorbesc despre fidelitate, orhideele despre rafinament si eleganta, in timp ce calele vorbesc despre frumusete.

Primele comenzi pentru aceasta zi speciala le primim din ianuarie, iar trandafirii sunt intr-adevar cei mai ravniti de Ziua Indragostitilor. Un florist curata doar intr-una dintre florariile noastre 5.000 de trandafiri pentru aceasta zi, fata de o zi obisnuita, cand folosim cam 300 de trandafiri. In ultimii ani am observat insa ca multi isi doresc sa iasa din tipar si prefera fie sa alature mai multe culori intr-un buchet de trandafiri, fie sa incerce combinatii de soiuri, mai ales ca sunt persoane care daruiesc flori des si isi doresc sa surprinda de fiecare data persoanele dragi, a declarat Marina Popescu, Director General Floria.

Flori si romantism la pachet

Alaturi de flori, de Ziua Indragostitilor se pot comanda pachete speciale care contin scrisori de dragoste, sampanie, ciocolata sau parfumuri. Rasfatul simturilor poate fi insa completat si de experiente deosebite cum ar fi un zbor cu elicopterul sau o sedinta foto care sa surprinda dragostea dintre parteneri.

Si in anii trecuti pachetele de Ziua Indragostitilor au fost apreciate, in special pentru ca inseamna sa economisesti timp – nu trebuie sa mai alergi sa cauti si un alt cadou pe langa flori, iar livrarea se face in cateva ore. Cererea a crescut cu aproximativ 30% de la an la an, prin urmare am dezvoltat mai multe pachete care combina florile cu alte cadouri sau experiente potrivite pentru a sarbatori dragostea, a mai precizat Marina Popescu, Director General Floria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului