Plante de apartament

#aranjament floral in vas #aranjament floral

Cauti un aranjament floral intr-un vas deosebit? Iata care sunt propunerile noastre!

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai apreciate decoratiuni? Ei bine, este vorba despre flori. Dintotdeauna, oamenii au vrut sa fie aproape de natura si au incercat sa aduca o parte din ea si in case, prin intermediul florilor si planetelor. Este in firea noastra sa ne bucuram de un buchet de flori sau de o planta decorativa deosebita. Ne ridica moralul si in plus, contribuie si la schimbarea atmosferei din casa. Iar daca alegem mai mult de doua plante intr-o incapere, o sa ne bucuram si oxigen proaspat.

Daca nu stii cum sa iti mai decorezi casa, daca vrei sa o infrumusetezi dar nu stii ce sa alegi ori daca o pregatesti pentru o petrecere sau pentru vizita cuiva drag, iti recomandam din suflet flori. Daca ai gradina si flori plantate, e foarte bine pentru ca nu vei investi in crearea unor decoratiuni. Insa, daca nu te regasesti printre norocosi si vrei sa ai casa plina de flori pentru un anumit eveniment sau pur si simplu fara motiv, iti recomandam sa apelezi la o florarie online. Astfel, te vei bucura de cele mai frumoase flori proaspete si iti vor fi livrate acasa. In felul acesta, nu iti vei mai face probleme in ceea ce priveste transportul. Ramai alaturi de noi si citeste recomandarile noastre de aranjamente florale deosebite, care pot fi folosite atat acasa, dar si la birou sau la un loc inchiriat pentru o petrecere.

Aranjamentul Floral Cu Anthurium Si Allium este perfect atat pentru a inveseli sufrageria locuintei, dar si pentru a decora biroul ori sala de sedinte. Cu toate ca este un aranjament care pare "sobru", iti garantam ca o sa iti aduca buna dispozitie si o sa capeti un pic de energie ori de cate ori o sa te uiti la el.

Aranjamentul Floral Cu Minirosa Si Clematis arata superb si poate fi folosit chiar si la diferite evenimente. Spre exemplu, s-ar potrivi foarte bine la o petrecere de botez, la o aniversare, chiar si la un eveniment corporate. Culorile sunt ideale pentru vara, iar vasul ceramic va putea fi folosit ulterior in alt scop. De mentionat ca aceste aranjamente florale rezista destul de mult datorita faptului ca florile sunt taiate intr-un anumit mod si multumita vitaminelor ce sunt adaugate in apa.

Aranjamentul Floral Cu Hortensie Si Anthurium se caracterizeaza prin eleganta si poate fi utilizat chiar si la o petrecere de nunta. Este realizat din hortensii, trandafiri peach, minirosa crem, lisianthus roz, anthurium grena, hypericum grena, eucalipt. Culorile florilor se completeaza perfect si o sa reprezinte o adevarata incantare pentru toti cei care il vor privi.

Aranjamentul Floral Business Cu Trandafiri Galbeni va fi cel care o sa te inveseleasca de fiecare data cand o sa ajungi la serviciu. Este un aranjament perfect pentru vara, in culori vii si iti garantam ca si colegii de munca isi vor dori cate unul in birourile lor.

Acestea au fost doar patru exemple de aranjamente florale in vase deosebite pe care le poti utiliza in diferite ocazii. Care ti-a atras atentia cel mai mult?

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului