Plante de apartament

#buchete flori #flori

Cadoul perfect pentru o zi de nastere? Un buchet de flori, desigur!

Aniversarile sunt intotdeauna un motiv de bucurie. Fie ca este vorba despre ziua de nastere a unei persoane sau de onomastica, acestea sunt prilej de sarbatoare si de petrecut alaturi de cei dragi. Sunt persoane care prefera o petrecere aniversara restransa, alaturi de familie si cativa prieteni si sunt persoane care prefera petrecerile mai mari. Indiferent de modul in care o persoana isi petrece ziua de nastere sau onomastica, important este sa se simta bine si sa fie inconjurata de persoanele dragi.

 

Si bineinteles ca sunt importante si cadourile. Ce-i drept, nu ar trebui sa fie cele mai importante, ar trebui sa conteze timpul petrecut impreuna cu persoanele dragi. Insa, cred ca in adancul sufletului, tuturor ne place sa primim cadouri, chiar si simbolice. Cred ca toti ne bucuram ca niste copii cand vedem o punga de cadouri sau un cadou ambalat frumos. Nu conteaza valoarea lui, ci gestul. Faptul ca o persoana si-a facut timp sa vina si sa sarbatoreasca alaturi de tine aniversarea si a adus si un cadou, este de nepretuit.

Insa, alegerea unui cadou poate fi dificila cateodata. Daca stim ce isi doreste sarbatoritul, este in regula. Daca nu, trebuie sa ne gandim la un cadou util, dar care sa ii aduca si bucurie. Sa nu fie un cadou pe care sa il pastreze pe birou sau chiar sa il lase intr-o cutie, uitat in debara.

Iar cand vine vorba despre cadouri pentru doamne si domnisoare, lucrurile parca se complica. Codul bunelor maniere ne spune ce fel de cadouri putem darui doamnelor si domnisoarelor, mai ales daca nu suntem suficient de apropiate de ele. Asa ca daca vreti sa mergeti la sigur si sa nu dati gres, va recomandam sa daruiti flori pentru ziua de nastere a unei doamne sau domnisoare.

Florile sunt pe placul oricui si sunt simbolul universal al dragostei, al recunostintei, al stimei. Iar in functie de florile daruite, puteti sa va exprimati sentimentele. Spre exemplu, se stie ca trandafirul rosu este simbolul iubirii puternice. Iar trandafirul alb se daruieste in momentul in care dragostea este pura, in momentul in care doua persoane sunt abia la inceputul relatiei.

In continuare va vom prezenta cateva idei de buchete de flori ideale pentru ziua de nastere a unei persoane dragi voua.

Daca tot am dat ca exemplu trandafirii rosii, primul buchet propus este realizat din trandafiri rosii, liliac mov, isianthus roz si anthurium lime. Miresmele trandafirilor si ale liliacului se imbina si cu siguranta vor aduce un pic de bucurie in casa celei care va primi acest splendid buchet.

Tot cu trandafiri este si urmatorul buchet, de data aceasta albi. Va propunem un buchet format din trandafiri albi, crini, matthiola alba si alstroemeria alba. Crinii au o eleganta aparte si un miros imbatator, asa ca acest buchet cu siguranta va fi apreciat la adevarata lui valoare.

Si in final, un buchet de frezii multicolore. Aceste flori sunt superbe si cateodata parca nu sunt apreciate cat trebuie. Au un miros irezistibil si arata extrem de bine. Daca vreti sa aduceti primavara in casa cuiva, cu ocazia zilei de nastere, va recomandam sa ii daruiti un buchet de frezii multicolore.

Speram ca v-au placut recomandarile noastre de buchete pentru ziua de nastere!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare