Plante de apartament

#cutii cu flori #buchete flori #cadou flori #flori

Afla care sunt cele mai frumoase 5 cutii cu flori sub 200 lei

Cui nu ii plac florile? Trebuie sa recunoasteti ca indiferent cate cadouri ati primi, indiferent de valoarea lor, tot mai mult ati aprecia un buchet de flori sau o simpla floare. Cadourile simbolice vor avea intotdeauna mai mult succes si vor fi mai bine primite decat cadourile mai scumpe si care poate nu sunt bine alese. Asa ca daca nu stiti sigur ce sa oferiti cadou unei doamne sau domnisoare, alegeti florile si succesul va fi garantat.

 

In functie de preferintele celei careia urmeaza sa ii daruiti florile, dar si de bugetul vostru, puteti alege fie un buchet de flori deosebit, fie un aranjament floral, ori un cos cu flori sau chiar o cutie cu flori. Daca nu ati vazut cum arata pana acum, trebuie neaparat sa cititi in continuare, pentru ca avem cateva recomandari pentru voi. Cutiile cu flori reprezinta un cadou distins, elegant, ramanand totodata un cadou simbolic, datorita florilor. Puteti alege culoarea cutiei (neagra sau alba) si florile. Puteti opta pentru clasicii si romanticii trandafiri rosii sau pentru flori pastelate de vara.

Si nu ar trebui sa va faceti griji nici in privinta bugetului, pentru ca se gasesc atat cutii cu flori accesibile ca pret, dar si cutii cu zeci de flori. Totul depinde de ce doriti sa daruiti si bineinteles, asa cum spuneam mai spus, de preferintele celor carora urmeaza sa le faceti un cadou floral. Asa ca in continuare o sa va prezentam cinci cutii cu flori sub 200 lei care ne-au atras atentia si pe care sigur o sa le indragiti si voi.

Daca vreti o cutie cu flori vesele, flori care sa exprime bucuria, atunci va recomandam Cutia Cu Trandafiri Ciclam Si Lisianthus Mov. Aceasta contine trei trandafiri ciclam, lisianthus mov, aspidistra si de asemenea, veti primi si o felicitare, dar si o punga deosebita cadou. Iar cutia este neagra, cu scrisul auriu, o combinatie eleganta si care nu poate trece neobservata. Pretul cutiei este de 169 lei.

Doriti sa oferiti trandafiri galbeni? Atunci alegeti o Cutie Rotunda 9 Trandafiri Galbeni. Trandafirii galbeni sunt superbi, sunt perfecti pentru vara si contrar credintei populare, nu semnifica gelozia. Asa ca daca sunteti in cautarea unor astfel de flori, aceasta cutie este perfecta. Costa 199 lei si de asemenea, veti primi o felicitare si o punga cadou.

Cutia Cu Minigerbera Si Lisianthus Mov chiar este o cutie perfecta pentru vara. Contrastul dintre albul cutiei si culorile deosebite ale florilor, o transforma intr-un cadou deosebit si de asemenea, intr-o decoratiune care va inveseli orice loc in care va fi asezata. Pretul ei este de 169 lei si la achizitionare veti primi o punga si o felicitare cadou.\

Ocazia pentru care doriti sa daruiti flori este un nou inceput in viata persoanei dragi? Atunci va recomandam o Cutie Cu Trandafiri Albi. Aceasta contine cinci trandafiri albi, dar si eucalipt, iar aceasta combinatie olfactiva este ideala pentru vara. Cutia are pretul de 189 lei si veti primi de asemenea o felicitare si o punga cadou.

Si ultima, dar nu cea din urma, Cutia Cu Crini Roz Si Trandafiri Albi, o incantare vizuala, dar si olfactiva. Costa 199 lei si va garantam ca o sa fie un cadou de neuitat!

Acestea au fost recomandarile noastre de cutii cu flori, de care speram ca veti tine cont in momentul in care veti dori sa daruiti flori!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului