Plante de apartament

#energii pozitive #plante feng shui #plante de apartament #plante #feng shui

7 plante Feng Shui care atrag energiile pozitive in casa ta

In Feng Shui, plantele ocupa un loc special si au o semnificatie aparte. Pentru a atrage energiile pozitive in casa, pentru mai mult noroc, bunastare sau chiar pentru a-ti intalni jumatatea foloseste puterea acestor flori si cateva tehnici Feng Shui.

Crinul pacii

Crinul pacii este o floare ornamentala frumoasa, dar cautata si pentru beneficiile sale Feng Shui. Crinul pacii are rolul de a purifica aerul, elimina toxinele, iar pentru a atrage doar energii pozitive in casa, plaseaza-o in dormitor, in partea estica sau nordica a incaperii. Crinul pacii alunga depresia si anxietatea.

Arborele de Jad

Arborele de Jad, cunoscuta si drept “copacul banilor”, este o planta care nu trebuie sa iti lipseasca din locuinta pentru a atrage prosperitatea, bogatia si norocul. Conform tehnicilor Feng Shui, Arborele de Jad se pune in partea de sud sau sud-est a casei si se planteaza intr-un ghiveci in care ai ingropat inainte cateva monede.

Bambus spiralat

Bambusul spiralat este una dintre plantele care are capacitatea de a atrage doar lucruri pozitive in viata ta. In functie de numarul de fire de bambus pe care il pui in casa, un anumit aspect al vietii tale este influentat. Daca iti doresti noroc in dragoste sau gasirea unui partener, pune intr-o vaza doua fire de bambus, adica o pereche. Cei care isi doresc bogatie, vor trebui sa tina in casa trei fire de bambus, cinci tulpini aduc prosperitate, iar sapte tulpini de bambus atrag norocul si sanatatea.

Feriga

O alta planta care, conform tehnicilor Feng Shui, atrage norocul si banii este feriga. Mai mult, planta purifica si improspateaza aerul din casa. Daca ai in casa o feriga care a inflorit, pregateste-te pentru o perioada foarte buna din punct de vedere financiar.

Orhideea

Orhideea este una dintre cele mai cautate plante in Feng Shui, datorita efectelor sale pozitive. Aceasta floare aduce pacea si armonia in casa, dar mai inainte de orice, orhideea este un simbol al fertilitatii. Floarea reprezinta un nou inceput sau o noua viata, asadar pune o orhideea in casa atunci cand iti doresti copii. In Feng Shui, orhideea mai inseamna si perfectiune, abundenta si crestere spirituala.

Portocal

Indiferent ca il cresti pe terasa, in balcon sau in interior, portocalul va atrage abundenta in viata ta. Despre portocal, dar si despre restul copacilor care fac citrice, se spune ca aduc noroc in orice casa isi fac loc, asadar achizitioneaza un astfel de pomisor pentru cat mai multa prosperitate si noroc.

Bujor

Bujorul este una dintre florile folosite de multa vreme in Feng Shui, fiind nelipsita din casele celor care isi doresc noroc in dragoste si mai mult romantism in relatie. Dintre speciile de bujor cu efect pozitiv in viata sentimentala sunt bujorii roz, cu miros suav si aspect delicat. O regula Feng Shui mai spune ca un cuplu nu ar trebui sa puna in dormitor o poza sau un tablou cu un singur bujor, pentru ca acest lucru ar putea atrage infidelitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului