Plante de apartament

#accesorii florale #ghivece #terarii #plante de interior

6 accesorii de interior pe care trebuie sa le ai

Chiar daca frigul si-a facut aparitia, tu nu trebuie sa renunti la pasiunea ta. Muta-ti gradina in interiorul casei si da-i viata cu ajutorul catorva elemente uimitoare. Ai nevoie de putina imaginatie, pasiune si cateva accesorii inedite pentru a-ti transforma casa intr-o surprinzatoare gradina. Iata cateva accesorii de gradinarit pentru interior, inedite.


1. Fiecare planta cu descrierea sa

Daca vrei sa ai o gradina de interior originala, atunci ghivecele tale trebuie sa fie neaparat insotite de descrieri. Acestea le poti realiza pe bucati mici de hartie, frumos colorate, la care sa adaugi si o eticheta geniala: o furculita sau o lingura, gravata cu numele plantei. Aceasta maniera de a accesoriza plantele de interior este una surprinzatoare, inedita, ce va avea cu siguranta efect asupra invitatilor tai.


2. Terariile

Terariile nu sunt doar niste simple vase de sticla. Acestea pot lua forme mult mai diverse. Daca iti pui imaginatia la incercare, poti realiza niste terarii geniale, in forma de minicasute in care sa iti plantezi cele mai frumoase plante. Acest tip de terarii creeaza un decor inedit si surprinzator atat pentru gradina ta de interior, cat si pentru cel mai gol coltisor al casei tale.

Citeste si: 5 greseli de evitat in ingrijirea plantelor din ghivece



3. Ghivecele colorate

Uneori, plantele de interior nu pot oferi o cromatica foarte variata, asa ca este necesar sa compensezi cu niste ghivece din ceramica viu colorate, care sa dea o nota de veselie si efect uimitor.


4. Saculetii

Daca nu vrei sa tii semintele si substantele nutritive pentru flori in cutii de metal sau de carton inestetice, poti sa optezi pentru niste saculeti de in sau canepa, pe care sa ii personalizezi.


5. Suportul de ghivece

Pentru a-ti expune florile cat mai elegant sau pentru a-ti aranja ustensilele de gradinarit cat mai sic, trebuie sa ai in vedere si achizitionarea unui suport de ghivece. Cu ajutorul acestuia vei putea tine in ordine toate lucrurile de care ai nevoie in gradina ta de interior, dar te va ajuta sa iti expui intr-o maniera eleganta si cele mai frumoase plante.

Citeste si: Cum sa alegi cel mai bun ghiveci de flori




Sursa foto: styleathome.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului