Plante de apartament

# plante cu noroc # plante fericire #plante

3 plante care aduc fericirea in casa ta

Plantele nu au doar rol decorativ! Multe dintre ele pot avea si semnificatii si puteri aparte.

Daca in ultimul timp simti ca ai probleme in familie sau pur si simplu ca exista neliniste in caminul tau, atunci trebuie sa aduci in locuinta ta cateva plante speciale, care vor aduce fericirea. Iata care sunt acestea:

Crinul pacii

Spathiphyllum, cunoscuta si drept Crinul pacii sau Fericirea femeilor, este o planta tropicala de interior despre care se spune ca aduce in casa intelegere reciproca si iubire. Femeile singure isi vor intalni repede jumatatea dupa ce vor aduce aceasta planta in casa lor, iar cuplurile tinere care isi doresc un copil il vor avea curand.

Violeta

In casele in care exista cel putin un ghiveci cu violete este mai putina cearta. Se spune ca aceasta floare este un simbol al iubirii eterne.

Floarea de ceara

Hoya carnoasa sau Floarea de ceara are un aspect foarte placut si un miros imbatator. In unele tari, aceasta planta este oferita de Sfantul Valentin si se spune despre ea ca daca o tii in dormitor va avea un efect pozitiv asupra vietii conjugale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului