Poze plafon indemnizatii mame

Iata cele mai relevante poze despre plafon indemnizatii mame de pe acasa.ro

Cele mai citite despre plafon indemnizatii mame

Portretele parintilor in functie de zodie

Comportamentul parintilor fata de copii poate fi inteles mai bine daca stii cate ceva despre zodia in care s-au nascut.

Cum este soacra, in functie de zodie

Soacrele sunt prin traditie acele rude de care trebuie sa te feresti sau, dupa caz, pe care trebuie sa le castigi din prima de partea ta. Te-ai gandit vreodata la modalitati de a cunoaste mai bine firea soacrei tale, spre a folosi apoi aceste informatii in favoarea ta? Astrele te ajuta sa stii care

Nastere naturala sau cezariana?

Fiecare femeie isi doreste la un moment dat sa aduca pe lume unul sau mai multi copii, pentru a trai sentimentul deosebit de a fi: mama.

Cele mai noi despre plafon indemnizatii mame

5 carti pe care orice parinte ar trebui sa le citeasca

Copiii au multe nevoi, vin cu multe provocari, ne scot din zona de confort, ne dau peste cap toata viata, ca tot ei sa o aseze apoi si mai temeinic. Iar in toata aceasta calatorie plina de neprevazut, cateodata, instinctul matern nu este suficient pentru a lua cele mai bune decizii. Noroc ca, acum, in vremurile noastre, in afara instinctului matern, avem acces la o multime de carti despre cresterea sanatoasa a copiilor, care ne pot ghida si oferi suport.

ALARMANT! Romania, locul 1 in UE la numarul de mame minore de pana in 15 ani

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la numarul de nasteri in randul mamelor minore cu varste de pana in 15 ani. Potrivit statisticilor, in 2020 1645 de fete cu varste intre 10 si 15 ani au devenit mame, 731 dintre acestea fiind romance.

Psihiatrul Gabriel Diaconu explica de ce ajung mamele la sinucidere

Psihiatrul Gabriel Diaconu a venit cu explicatii clare asupra motivelor din cauza carora unele mame ajung la sinucidere. Lamuririle medicului vin in contextul tragediei care a avut loc la Timisoara, unde o mama in varsta de 33 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 10 al unui bloc in brate cu cei doi copii.