Poze philipp lahm

Iata cele mai relevante poze despre philipp lahm de pe acasa.ro

Cele mai citite despre philipp lahm

Premierele noii stagiuni

Piese adaptate dupa bloguri, opere clasice si drame sunt cateva dintre atractiile acestei toamne la teatrele din Bucuresti in stagiunea 2008-2009.

Restaurante cu specific arabesc

Merita fie si macar o data sa schimbi sarmalele pe humus sau salatele specific romanesti pe saltele arabesti.

Contrariile se atrag?

Contrariile se atrag, dar nu reusesc sa invinga proba timpului, au concluzionat cercetatorii de la Universitatea din Ontario. Daca la inceput, cuplul

Cele mai noi despre philipp lahm

Ce carti au preferat romanii in 2022. Topul celor mai citite carti, in Romania

Topul celor mai vandute carti include bestsellere internationale precum „Cand corpul spune nu” (Gabor Mate), „Cum sa ne pastram copiii aproape” (Gabor Mate, Gordon Neufleld) sau „Din cer au cazut 3 mere” (Narine Abgarian), dar si volumele pentru copii si adolescenti Micul Print (Antoine de Saint-Exupery) si Recreatia Mare (Mircea Santimbreanu).

140 de lucrari de arta si arhitectura urbana din toata lumea la Bienala Timisoreana de arhitectura – Beta 2022, pana pe 23 octombrie

Cea de-a patra editie a Bienalei Timisorene de arhitectura – Beta 2022 s-a deschis pe 23 septembrie, cu vernisajul expozitiei principale, ‘Another Breach in the Wall’, curatoriata de Daniel Tudor Munteanu si Davide Tommaso Ferrando, expusa in Palatul stefania (Piata Romanilor nr. 1), un spatiu abandonat in interiorul unei cladiri de patrimoniu din cartierul Fabric, recuperat de Beta 2022 ca spatiu expozitional. Pana pe 23 octombrie, bienala aduce publicului diverse formate de evenimente, atat clasice, cat si informale si experimentale: conferinte si dezbateri, workshop-uri, tururi ghidate, expozitii, seri de cinema si lansari de carte iar programul complet este disponibil pe https://betacity.eu/.

Cele mai citite carti in 2021, dmoi autori romani conduc top 10

Didactica Publishing House a vandut in 2021 peste 1 milion de carti, iar printre cele mai dorite titluri au fost noutatile din colectiile deja consacrate ale editurii, cum ar fi seria best-seller Ema si Eric, semnata de Ioana Chicet-Macoveiciuc, sau seria Emotiile lui Noni – Aurelie Chien Chow Chine. De altfel, editura a investit 1,5 milioane de euro in editarea a 178 de noi titluri, atat ale unor autori internationali, cat si a autorilor romani, consacrati sau debutanti.