Pentru o casa sigura

#generali asigurari #asigurare casa #generali #asigurare locuinta

Vrei sa traiesti in armonie cu vecinii? Te ajuta polita de asigurare!

Fie ca stai intr-un apartament de bloc sau intr-un cartier de case, esti inconjurat de vecini mai mult sau mai putin prietenosi. Intelegerea si respectul sunt elementele cheie pentru o buna coabitare. Ce te faci insa cand evenimente neprevazute, precum o inundatie provocata de o instalatie defecta sau un geam spart de pustiul neastamparat iti strica linistea? Nu e nici pe departe atat de grav precum crezi!

Despagubiri pentru toata lumea

Ai auzit, probabil, o multime de stiri care vorbesc despre conflicte iscate intre vecini. Motivele sunt multiple, iar mereu fiecare dintre parti considera ca are dreptate. Insa exista situatii in care devii chiar tu fara sa vrei protagonistul unui astfel de scandal. Adica, te trezesti, spre exemplu, dimineata la ora 5.00 ca iti bate tare in usa vecinul de dedesubt spunandu-ti, cu o falca in cer si una in pamant, ca apa care curge din apartamentul tau i-a distrus tavanul de la baie si toata instalatia electrica.

Nici nu stii ce sa faci mai intai: sa verifici de la ce a pornit avaria si sa vezi cum sa o remediezi sau sa ii explici omului de unde vei scoate bani ca sa ii repari casa. Ei, bine, daca la instalatii te-oi mai pricepe, cum faci sa scoti rapid cateva mii de lei ca sa iti despagubesti vecinul furios? O asigurare facultativa a locuintei ar fi asul tau din maneca! Un evaluator trimis de compania de asigurari va veni si va constata pagubele provocate atat in locuinta ta, cat si in cea a vecinului furios si, in cateva zile, ar trebui sa va primiti banii pentru reparatii si tu si el.

O astfel de asigurare atotcuprinzatoare este Completa Plus, de la Generali. Trebuie sa stii ca si in cazul in care tu esti "victima" unei inundatii produse din cauza unei avarii pe proprietatea vecinului, prin aceasta polita societatea de asigurare te despagubeste pentru daune.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa