Cele mai citite despre parjoale

Cum sa faci cele mai bune chiftele

Chiftelele sunt un preparat vechi, care figureaza in cartile de bucate din timpul Imperiului Roman. Astazi, chiftelele sunt raspandite pe tot globul, fiecare popor avand varianta lui traditionala de a gati acest fel de mancare. Datorita compozitie maruntite si modelate manual, chiftelele sunt un preparat versatil, care poate fi facut in multe feluri si din multe ingrediente.

Retete de post: parjoale de cartofi cu verdeata

Parjoalele de cartofi cu verdeata pot inlocui cu succes parjoalele clasice, preparate din carne. In plus sunt mult mai iefine si sunt ideale pentru zilele in care se tine post, sau pentru cei care nu consuma carne. Iata cat de simplu se prepara.

Cele mai noi despre parjoale

Retete de post: parjoale de cartofi cu verdeata

Parjoalele de cartofi cu verdeata pot inlocui cu succes parjoalele clasice, preparate din carne. In plus sunt mult mai iefine si sunt ideale pentru zilele in care se tine post, sau pentru cei care nu consuma carne. Iata cat de simplu se prepara.

Targuri de weekend in Bucuresti

In acest weekend, in bucuresti au loc numeroase targuri pe care nu trebuie sa le ratezi. Vei gasi obiecte si accesorii handmade unicat, produse traditionale romanesti si multe alte bunatati.