Cele mai citite despre papricas

Reteta pentru cel mai bun pilaf

Pufos, gustos si hranitor, pilaful este unul dintre cele mai usoare mancaruri pe care le poti prepara. Fie ca il vei servi ca atare, fie pe post de garnitura, pilaful este o alegere potrivita si pentru perioadele in care te afli la dieta, dar si cand ai invitati la masa.

10 retete cu pulpe de pui

Pulpele de pui sunt iubite de toata lumea si pot fi preparate in multe feluri. Uita-te ce ingrediente ai prin casa si incearca o reteta de pulpe de pui pentru tine si cei dragi.


1 Pulpe de pui coapte cu cartofi

Toata lumea mananca pulpe de pui cu cartofi. Este una dintre cele mai raspandite

Ce poti gati in 45 de minute

Iti vin musafirii peste o ora si nu stii ce sa gatesti? Iti astepti familia sa se intoarca acasa si nu stii ce ai putea incropi ca sa le potolesti foamea? Poti alege cateva mancaruri care se gatesc in maxim 45 de minute. Iata cateva idei de astfel de meniuri.

Cele mai noi despre papricas

Ce poti face cu mancarea ramasa de Paste

Dupa zilele de Paste ne raman mancaruri care nu au apucat sa fie mancate. Oua vopsite ramase nemancate, fripturi sau carne ramasa in frigider, piureuri, umpluturi - toate acestea se pot transforma in alte mancaruri, rezultate din combinatii cu mancarea ramasa. Iata cateva idei in acest sens.

Expertul Acasa.ro, Florentina Platarescu, inginer horticol: Este perioada plantarii ardeiului in gradina! Secretele cultivarii

Plantarea in camp a rasadurilor de ardei se incepe cand in sol se realizeaza temperaturi de 15°C. Data calendaristica se stabileste tinand cont de conditiile climatice concrete ale anului respectiv. Se planteaza mai intai ardeiul gras timpuriu, in perioada 25 aprilie-5 mai, apoi ardeiul gras, gogosar si lung in perioada 5-20 mai. In partea de sud a tarii s-au obtinut rezultate bune prin plantarea ardeiului gogosar in intervalul 25-28 aprilie. In Moldova, ardeiul se planteaza cu rezultate bune in intervalul 10-15 mai.