Cele mai citite despre ovocite

Baietel sau fetita, ce sex va avea copilul tau?

Orice cuplu care isi doreste un copil se gandeste, din primul moment in care afla vestea cea mare, la sexul copilului.

Expertul Acasa.ro, dr Marilena Baluta, medic specialist obstetrica-ginecologie, embriolog: Nu pot sa fac copii…Sunt infertila?

Infertilitatea este definita ca incapacitatea unui cuplu de a obtine o sarcina dupa un an in care au avut contact sexual in perioada periovulatorie, fara sa foloseasca metode contraceptive. Aceasta definitie a suferit modificari care au legatura cu varsta femeii, deoarece femeia se naste cu un numar finit de ovocite, iar cand acesta este epuizat, posibilitatea de a obtine o sarcina este aproape nula. Avand in vedere aceasta particularitate fiziologica a femeii, varsta considerata optima pentru a concepe un copil este intre 20 si 30 de ani – fertilitate optima.

Expertul Acasa.ro, dr Marilena Baluta, medic specialist obstetrica-ginecologie, embriolog: Infertilitatea masculina

Infertilitatea masculina reprezinta aproximativ 40% din totalul infertilitatilor. Acest procent cuprinde atat patologia masculina singulara, cat si asocierea cu infertilitatea feminina. Multi dintre barbati refuza sa creda ca pot fi cauza infertilitatii in cuplu, confundand virilitatea cu fertilitatea si isi trimit partenerele sa se investigheze folosind scuza ca “eu nu am nicio problema” sau “mai am un copil dintr-o alta relatie”.

Cele mai noi despre ovocite

Etapele in fertilizarea in Vitro: Pas cu pas

Fertilizarea in vitro este cea mai cunoscuta tehnica de reproducere umana asistata, o tehnica la care apeleaza tot mai multe cupluri care au primit un diagnostic dureros: infertilitatea. Toata procedura se realizeaza in cabinet, pe parcursul mai multor etape si implica o serie de proceduri. Scopul final este acela de a aduce bucurie, de a oferi oricarui cuplu sansa de a deveni parinti.

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Donarea de ovocite este o solutie pentru situatiile in care nu avem o cauza determinata pentru care procedurile de fertilizare in vitro cu ovocite proprii nu au dus la obtinerea unei sarcini sau in cazurile in care exista o indicatie medicala clara in acest sens. Dr. Chadi Muheidli, specialist in reproducere umana asistata, ne explica care sunt cauzele medicala care pot duce la FIV cu ovocite donate si cum se poate realiza aceasta procedura.

Luptati contra infertilitatii cu Fertilovit F35 Plus si Fertilovit F PCOS!

Venirea pe lume a unui copil reprezinta o minune. Din nefericire, exista femei care nu se pot bucura de aceasta minune, intrucat se confrunta cu probleme de infertilitate. Faceti parte dintre aceste femei? Vreti sa gasiti un remediu care sa va ajute sa spuneti adio infertilitatii? Luati Fertilovit F35 Plus sau Fertilovit F PCOS.