Poze ospatari

Iata cele mai relevante poze despre ospatari de pe acasa.ro

Cele mai citite despre ospatari

Cum sa vizitezi Istanbulul cu bani putini

Istanbulul este o destinatie atractiva de vacanta nu doar multumita obiectivelor turistice, insa si din punct de vedere al distantei si preturilor.

Ce trebuie sa stii despre bacsisuri pe un vas de croaziera

Turistii care calatoresc cu un vas de croaziera trebuie sa invete cateva reguli “on board”.

Cum sa-ti rotunjesti veniturile pe timp de criza

Intr-o perioada in care cu totii ne intrebam ce am putea face pentru a scapa de efectele crizei mondiale, ideea de a obtine un venit care fie sa se adauge salariului, fie sa inlocuiasca venitul fix lunar devine din ce in ce mai tentanta.

Cele mai noi despre ospatari

Vitrinele de inghetata, echipamente HoReCa incapatoare si cu dublu rol

Daca detineti un business in industria alimentara sau in domeniul serviciilor de ospatarie si doriti sa atrageti mai multi clienti, un aspect crucial este modul in care va expuneti produsele. Vitrinele de inghetata reprezinta un element esential al oricarui astfel de business, avand un rol dublu: stocarea eficienta a produselor si o prezentare atractiva pentru clienti. In acest articol, vom explora importanta acestor echipamente HoReCa, atat prin prisma diversitatii modelelor disponibile, cat si din punctul de vedere al avantajelor oferite de furnizori de incredere.

Pensiuni in Romania care iti ofera mai mult decat te astepti

Ospitalitatea in Romania a suferit modificari majore odata cu schimbarea comportamentului de consumator. Persoana care se cazeaza acum intr-o unitate hoteliera, intr-o casa de vacanta sau pensiune isi doreste mai mult decat doar sa doarma acolo. Prin urmare, si entitatile ospitaliere din domeniu au invatat sa ofere mai mult decat doar un somn linistit. Exista cateva pensiuni in Romania care iti ofera mai mult decat te astepti, iar tu le descoperi in randurile ce urmeaza!

POB soft restaurant – programul de gestiune preferat al angajatilor

Personalul din domeniul HoReCa se va confrunta intotdeauna cu un set de provocari ce nu sunt intalnite si in alte domenii de activitate. Pentru ca numarul clientilor este ridicat, angajatii pot comite anumite greseli care duc la pierderi financiare. Pierderi pe care niciun angajator nu si le doreste pot fi inlaturate folosind un soft restaurant.