Oscar

#premiile pga #avatar #the hurt locker

The Hurt Locker bate Avatar la Premiile PGA

Avatar bate intr-adevar toate recordurile de incasari, dar The Hurt Locker , filmul regizat de fosta sa sotie, este cel care ia premiile importante.

La o saptamana dupa ce Avatar a castigat doua Globuri de Aur si dupa ce Inglourious Basterds a primit doua trofee la premiile acordate de Screen Actors Guild (Sindicatul Actorilor din America), drama de razboi The Hurt Locker a obtinut, duminica seara, titlul de cel mai bun film din partea Sindicatului Producatorilor de Film din America (Producers Guild of America), scrie eonline.com.

Regizat de Kathryn Bigelow, fosta sotie a lui James Cameron, The Hurt Locker urmareste o echipa de genisti care dezamorseaza bombe pe frontul din Irak. Pelicula a invins marele favorit, Avatar, dar si alte filme cotate cu sanse mari la premiile Oscar de anul acesta, printre care Up in the Air, Precious, An Education sau SF-ul Star Trek.

Cu premiul acordat de PGA, se poate spune ca The Hurt Locker are un mic avantaj la nominalizarile pentru Oscar 2010 , dar si la gala decernarii mult ravnitelor statuete. In ultimii noua ani, cinci dintre filmele care au castigat premiul PGA au castigat si premiul Oscar pentru “cel mai bun film”. Statistic vorbind, inseamna ca Avatar are sanse de doar 50% sa castige Oscarul in acest an.

Urmareste trailerul filmului The Hurt Locker, care, din pacate, nu va ajunge pe ecranele din Romania:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele