Oscar

#kate winslet #leonardo dicaprio #oscar #globurile de aur #premiu #revolutionary road

Leonardo DiCaprio: "Winslet merita un Oscar"

Actorul Leonardo DiCaprio este convins ca prietena si colega sa Kate Winslet va obtine anul acesta un premiu Oscar, informeaza female.first.co.uk.

Frumoasa actria britanica Kate Winslet nu a castigat niciodata un premiu Oscar, desi a fost nominalizata de cinci ori; de trei ori la categoria “ cea mai buna actrita ” si de doua ori pentru “cea mai buna actrita intr-un rol secundar”.

Dar Leonardo DiCaprio este sigur ca marti, 22 ianuarie, cand vor fi anuntati nominalizatii , Kate Winslet va fi pe lista si ca de data aceasta va pleca acasa cu un trofeu.

Actorul a declarat pentru Female Fisrt: “Cred ca merita acest trofeu. Are un talent desavarsit si este capabila sa exprime multa complexitate in performantele sale.”  

Winslet a plecat saptamana trecuta cu doua Globuri de Aur , la categoriile “cea mai buna actrita” si “cea mai buna actrita intr-un rol secundar”, pentru rolurile din filmele Revolutionary Road si The Reader.

Leonardo DiCaprio, care a fost alaturi de Winslet cand a primit cele doua premii, a declarat ca a fost extaziat sa o vada recompensata pentru munca sa.

DiCaprio a mai adaugat, “A fost o realizare nemaipomenita. Nu unul, ci doua premii intr-o singura seara… uimitor.”

Urmareste trailerul filmului Revolutionary Road, cu Kate Winslet si Leonardo DiCaprio

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele