Oscar

#keira knightle #the duchess #premiile oscar

Keira Knightley - speriata de premiile Oscar

Actrita Keira Knightley , considerata favorita in cursa pentru Premiile Oscar din 2009 cu rolul din The Duchess , a declarat ca este foarte speriata daca ar castiga premiul.

"Daca as fi pusa in situatia sa tin un discurs, probabil ca as face pe mine de frica", a declarat Kinghtley.

Actrita mai spune in acelasi interviu ca s-a gandit destul de mult pana sa accepte rolul Georgianei Spencer. Ea este de parere ca oamenii nu o vor lua in serios si o vor considera o ciudata in momentul in care o vor vedea purtand peruca .

Keira Knightley interpreteaza rolul ducesei de Devonshire, o stramoasa a printesei Diana. Una dintre cele mai cunoscute, admirate, dar si hulite femei din inalta aristocratie britanica a secolului XVIII, care a dus o viata scandaloasa, mult deasupra timpului ei.

Inconjurata de o multime de literati si artisti, nepasatoare la conventiile epocii, ducesa si-a uimit contemporanii cu frumusetea ei, relatiile amoroase, militantismul politic si pasiunea pentru jocurile de noroc.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Duchess

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele