Oscar

#kate winslet #oscar #2009 #premiu #revolutionary road

Kate Winslet isi doreste cu disperare un Oscar

Actrita britanica Kate Winslet , care detine un record de cinci nominalizari la premiile Oscar, este hotarata sa castige prestigiosul trofeu cat mai repede, informeaza FemaleFirst.

"Daca vreau un Oscar? Bineinteles ca vreau. Cred ca oamenii au impresia ca nu-mi pasa sau nu-mi trebuie un Oscar. E totusi dificil sa fii nominalizat de 5 ori. Sunt si eu om, dar nu o sa plec acasa si-o sa plang, pentru ca sunt adult”, a spus cu umor vedeta din Titanic, acum in varsta de 33 de ani.

Kate Winslet a fost nominalizata de 5 ori la Oscar pana la varsta de 31 de ani, un adevarat record. Actrita recunoaste ca a fost incantata cand a auzit ca detine acest record de cinci nominalizari, mai ales ca nu a luat niciodata cursuri de actorie intr-un cadru academic.

"Mi-aduc aminte cand cineva mi-a zis ca am batut nu stiu ce record si mi-am permis sa ma bucur de una singura in propriul apartament, sarind si tipand! Nu cred ca asta trebuia sa mi se intample mie. Nu am urmat niciodata cursuri de actorie la scoala”, a dezvaluit Kate intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair .

Kate Winslet are mari sanse la un Oscar in 2009 pentru rolurile din dramele Revolutionary Road si The Road . Cele doua filme vor fi lansate in ianuarie anul viitor, cu o luna inainte de aflarea nominalizarilor la premiile Academiei Americane de Film.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele