Oscar

#oscar 2009 #nicole kidman #hugh jackman

Hugh Jackman nu vrea sa faca misto de Nicole Kidman la Oscaruri

Hugh Jackman , prezentatorul Oscarurilor din acest an, a asigurat-o pe buna sa prietena, Nicole Kidman ca nu va face glume pe seama ei la premiile Academiei ce vor avea loc pe 22 februarie la Los Angeles, scrie FemaleFirst.

Actorul, care a jucat alaturi de Kidman in filmul Australia, sustine ca Nicole poate sta linistita la Oscaruri, pentru ca el nu intentioneaza s-o faca sa simta stanjenita in noaptea galei de decernare a premiilor. “Se stie ca Nic este foarte timida...In 2004, la premiile Tony, Nicole era in primul rand, s-a uitat la mine si mi-a zis ‘Sa nu indraznesti!’”

Totusi, Hugh Jackman a declarat ca alte vedete ar trebui sa fie pregatite in seara Oscarurilor si sa se distreze impreuna cu el. “Imi place sa fac lucruri care nu sunt in scenariu. Sper ca va exista spontaneitate , pentru ca daca esti previzibil , petrecerea s-a terminat”, a spus Jackman pentru revista  Entertainment Weekly.

In 2004, cand a prezentat premiile Tony, actorul australian a invitat-o pe scena pe Sarah Jessica Parker pentru a dansa provocator impreuna cu el.

Urmareste trailerul filmului Australia cu Nicole Kidman si Hugh Jackman.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele