Oscar

#batman #joker #mutant #x men #the dark knight #wolverine #heath ledger #actor #oscar #australian #hugh jackman

Hugh Jackman il sustine pe Ledger la Oscar

Actorul australian Hugh Jackman a declarat ca si-ar dori sa-l vada pe Heath Ledger castigand premiul Oscar weekendul acesta, informeaza femalefirst.co.uk.

Heatd Ledger
a murit din cauza unei supradoze de medicamente, pe 22 ianuarie 2008, inaintea lansarii blockbuster-ului The Dark Knight, film in care a interpretat rolul The Joker .

Filmul a fost un succes commercial si critic, adunand aproape un milliard de dolari in intreaga lume. Prestatia lui Ledger a fost recompensata pana acum cu Globul de Aur , Screen Actors Guild si BAFTA.

Hugh Jackman va gazdui ceremonia de anul acesta a premiilor Oscar si a declarat ca cel mai correct lucru este ca Heatd Ledger sa castige Oscarul pentru "cel mai bun actor intr-un rol secundar".

"Nu pot sa ascund faptul ca imi doresc din tot sufletul ca Heath sa se afle pe lista castigatorilor”, a declarat Jackman.

Actorul australian este o alegere supriza pentru gazduirea ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, dupa ce actorul britanic Ricky Gervais a fost favorit timp de cateva luni.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine, cu Hugh Jackman in rolul principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele