Oscar

#prezentator #gazda #ceremonie #actor #tony #premiile oscar #australia #hugh jackman

Hugh Jackman - gazda premiilor Oscar

Producatorii Bill Condon si Laurence Mark au anuntat ca actorul Hugh Jackman va fi gazda celei de-a 81-a editii a premiilor Oscar, informeaza variety.com.

Hugh Jackman ii va lua locul actorului de comedie Jon Stewart , care a fost gazda ceremoniei in ultimii doi ani.

"Jackman are un umor desavarsit si este un star de cinema cunoscut in intreaga lume. Are stil, eleganta si este spontan”, au declarat Condon si Mark.

In 2005, actorul din drama Australia a fost gazda Premiilor Tony, dupa ce, cu un an inainte, a castigat un astfel de premiu pentru "Cel mai bun actor intr-un muzical" pentru prestatia sa din filmul The Boy from Oz.

Acesta a jucat in ultimii ani in filme precum Van Helsing, seria X-Men, The Prestige, The Fountain sau Scoop, unde a jucat alaturi de actrita Scarlett Johansson.

Nominalizarile la cea de-a 81-a editie a premiilor Oscar vor fi anuntate pe 22 ianuarie, in Beverly Hills, iar ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc 22 februarie 2009, la Kodak Theater din Los Angeles.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Australia

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele