Oscar

#cele mai amuzante #momente #oscar 2010

Cele mai amuzante momente la Oscar 2010 (VIDEO)

Editia cu numarul 82 a premiilor Academiei Americane de Film se poate inscrie cu usurinta printre cele mai putin spectaculoase, chiar plictisitoare, show-uri Oscar, producatorii optand pentru un spectacol cumintel, cu putine interventii din partea celor doi amfitrioni – Steve Martin si Alec Baldwin – si fara numerele de musical, atat de obisnuite in anii trecuti.

Au existat totusi si momente amuzante care au rispit putin tensiunea din sala de la Kodak Theatre si emotiile nominalizatilor. Daca Martin si Baldwin (puteti vedea aici numarul celor doi) au incalzit publicul cu cateva glumite in deschiderea show-ului, tachinand nominalizatii in parte, asa cum o cere traditia (totusi, gluma despre evrei nu a fost prea apreciata de fratii Coen), Ben Stiller a fost cu siguranta cel mai amuzant prezentator al galei, actorul aparand deghizat in Na’vi (poporul albastru din Avatar).

Dotat cu coada , codite impletite, lentile de contact portocalii si, bineinteles, “piele” albastra, Stiller a inceput sa vorbeasca intr-o asa-zisa Na’vi, starnind hohote de ras in sala, chiar si din partea regizorului James Cameron, cunoscut pentru lipsa de umor, mai ales cand vine vorba de glume adresate persoanei sale.

Ben Stiller a prezentat doar premiul pentru machiaj, insa a fost, de departe, cel mai amuzant prezentator al serii Oscarurilor.


Steve Martin si Alec Baldwin au reusit sa mai amuze publicul prezent, dar si pe cel din fata televizoarelor cu un scurt filmulet in care au parodiat horror-ul de success Paranormal Activity, ca introducere la omagiul adus genului filmelor de groaza.


Printre prezentatorii care au reusit sa smulga zambete si hohote de ras, s-au mai numarat Queen Latifah si Stanley Tucci care i-a facut o prezentare elogioasa lui Meryl Streep, partenera sa din comedia Julie & Julia, la prezentarea actritelor nominalizate pentru rol principal. Tucci a glumit ca va propune Academiei o motiune prin care sa se acorde maxim 16 nominalizari (atatea a primit Streep pana in prezent) in intreaga cariera a unui actor, astfel incat sa nu mai fie nimeni altcineva “nevoit” vreodata sa vorbeasca despre Meryl Streep.

Inspirati au fost si Tina Fey si Robert Downey Jr. (cred ca cei doi ar trebui sa fie luati in considerare ca prezentatori pentru viitoarea editie a premiilor Oscar), care au facut glume pe seama lipsei de importanta cu care sunt tratati scenaristii. Ce altceva e nou?



Daca unii castigatori de abia au putut articula cateva multumiri de emotie (Geoffrey Flatcher, scenaristul lui Precious) sau au fost prea entuziasmati (Jeff Bridges), altii (Sandra Bullock) vor intra, fara indoiala, in istoria speech-urilor de Oscar.

Actrita in varsta de 46 de ani, aflata la prima nominalizare la Oscar si primul premiul, le-a servit celor prezenti o portie de glume pentru a completa prestatia duo-ului Martin-Baldwin. Ridicand premiul, Bullock le-a multumit celorlalte actrite alaturi de care a fost nominalizata, laudand-o pe Meryl Streep pentru ca saruta foarte bine si numind-o, spre final, “my lover” (iubita mea).

Sandra a facut istorie seara trecuta, fiind singura actrita care castiga in acelasi an un premiu Zmeura de Aur pentru  “cea mai proasta actrita” (All About Steve) si premiul Oscar (The Blind Side). Actrita a aparut personal la decernarea premiilor Zmeura de Aur, unde celebritatile nu sunt zarite niciodata, pentru a-si ridica premiul.

Pe finalul galei, dupa ce The Hurt Locker a castigat premiul pentru “cel mai bun film, Steve Martin a incheiat, spunand ca acum, desi Avatar se petrece in viitor, se poate vorbi despre el la trecut.


Sursa video: moviefone.com, mtv.com.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele