Oscar

#the dark knight #cavalerul negru #coloana sonora #muzica #compozitori #oscar

Cavalerul Negru, exclus din competitia Oscarului muzical

Reprezentantii Academiei Americane de Film au descalificat filmul The Dark Knight din cursa pentru Oscarul muzical, informeaza aceshowbiz.com.

Coloana sonora a filmului The Dark Knight a fost eliminata din cursa pentru premiul Oscar la categoria Cea mai buna coloana sonora intr-un film artistic.

Compozitorii Hans Zimmer si James Newton Howard, care au colaborat impreuna la coloana sonora a filmului, vor fi instiintati de excludere printr-o scrisore formala. Cei doi au mai patit acest lucru in 2005 cu filmul Batman Begins.

Motivul excluderii coloanei sonore din competitie a fost ca nu erau doua, ci cinci nume trecute pe lista compozitorilor.

Compania Warner Brothers a cautat sa evite aceasta problema, asa ca au trimis o scrisoare catre AMPAS (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) cu toate semnaturile celor cinci compozitori , cum ca muzica apartine numai lui Zimmer si Howard.

Warner Brothers a declarat ca motivul pentru care au fost trecute cinci nume, a fost pentru rasplatirea celor care au colaborat cu Zimmer si Howard la realizarea unei coloane sonore de succes.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele