Oscar

#pariuri #heath ledger #decernare #secret #buletine de vot #premiile oscar

Castigatorii Oscar 2009 au fost desemnati oficial

Academia Americana de Film (AAF) a anuntat ca procesul de votare pentru desemnarea castigatorilor premiilor Oscar s-a incheiat oficial marti, odata cu expedierea ultimelor buletine de vot .

Buletinele de vot au fost trimise prin posta celor 5.810 de membri colegiului AAF, pe 28 ianuarie.

Numele fericitilor castigatori sunt cunoscute doar de doua persoane, membre ale companiei PriceWaterhouseCoopers. Plicurile sigilate vor fi aduse catre cei doi la ceremonie, sub escorta politiei, vor fi deschise si citite de catre prezentatori .

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2009 va avea loc pe 22 februarie la Kodak Theatre din Los Angeles.

Printre favoritii acestui an se afla si regretatul actor Heath Ledger, decedat anul trecut. Potrivit publicatiei The Mirror, Ledger are cea mai buna cota la casele de pariuri din Marea Britanie pentru castigarea premiului la categoria cel mai bun actor intr-un rol secundar. Potrivit uneia dintre cele mai mari case de pariuri , Heath Ledger are doar o sansa din 50 sa nu castige Oscarul.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight, cu Heath Ledger

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele